Netbet – depunere minima si miza cea mai mica pentru un pariu

1400

In acest articol mi-am propus sa-ti prezint suma minima pe care o poti depune la Netbet, dar si care este valoarea inferioara pe care o poti juca pe un bilet.

De ce sa pariezi la NetBet

Pe langa oferta foarte buna de pariere atat premeci cat si live, NetBet ofera bonus 1500 Ron la primele cinci depuneri. Ca sa primesti acest bonus trebuie sa iti deschizi cont la NetBet folosind link-ul de mai jos si sa faci prima depunere introducand codul NETBET1. Daca vrei sa primesti si celelate bonusuri in momentul depunerilor va trebui sa introduci codurile NETBET2, NETBET3, NETBET4, NETBET5.

Deschide cont la NetBet – bonus 1500 Ron

Depunerea si miza minima la NetBet

La agentia de pariuri online NetBet miza minima difera in functie de tipul de pariu. Pentru pariurile pre-meci miza minima este de 0.07 euro sau echivalentul in valuta contului. Aceasta creste la pariurile live pana la 0.13 euro. Facand transformarile rezulta o miza aproximativa de 0.35 RON pentru pariuri pre-live si de 0.60 RON pentru pariurile live.

Depunerea minima este in general de 20 RON, dar exista si exceptii. La depuneri cu Neteller sau Bitcoin exista o limita minima de 40 RON, la depunerea prin agentiile Smith&Smith limita este de 50 RON, iar la depunerea prin Trustly avem o limita minima de 200 RON. In schimb, daca ai un card Netbet poti depune cu ajutorul acestuia chiar si 10 RON.

Punand cap la cap informatiile de mai sus ne dam seama ca la Netbet avem printre cele mai mici limite, atat pentru depunere cat si pentru pariuri, rare fiind casele de pariuri care accepta o miza mai mica.

Bonus NetBet pentru clientii noi

In cazul in care alegi sa dai click pe link-ul de mai jos te vei putea bucura de bonusuri de pana la 1.500 RON. Se ofera bonus 100% din valoarea primei depuneri, pana intr-o anumita limita si respectand anumite conditii. N-o sa insist foarte mult pe acest subiect deoarece in articolul https://biletu-zilei.com/netbet/cum-primesc-bonusul-la-casa-de-pariuri-online-netbet/ am detaliat toate informatiile de care ai nevoie atunci cand vine vorba de acest bonus.

Alaturi de pachetul de bonusuri de bun-venit, la Netbet vei mai primi si bonus pentru primul pariu jucat de pe telefonul mobil sau tableta, dar si bonusuri pentru bilete cu multe pronosticuri (minim 3).

Inregistreza-te AICI la NetBet pentru a primi bonusuri pana la 1.500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here