Pariuri pe intervale de goluri la NetBet

0

Netbet pune la dispoziția clienților săi posibilitatea de a plasa un pariu jucat foarte mult în agențiile stradale. Este vorba de pariuri pe numărul de goluri pe intervale. Mă refer la intervale de genul: 2-5 goluri, 3-5 goluri, 1-4 goluri etc.

Vezi AICI care este bonusul oferit de NetBet!

Oferta de la Netbet pariuri de acest tip este cu adevărat impresionantă. În plus avem și ceva unic, opțiune pe care n-am întâlnit-o până acum nici măcar la agențiile stradale. Se poate paria pe faptul că numărul de goluri marcate în meci nu se va încadra într-un anumit interval.

De exemplu, în imaginea de mai jos am bifat pronosticul “Altele decât 2-4”, pariu care va fi câștigător dacă în meci nu se vor înscrie 2, 3 sau 4 goluri. Dacă as fi bifat “Altele decât 3-4” aș fi avut nevoie, pentru a câștiga, ca în meciul respectiv să nu se înscrie 3 sau 4 goluri.

netbet multigolȘi noutățile nu se opresc aici!

Avem opțiuni similare atât pentru prima repriză, cât și pentru a doua repriză. De exemplu putem paria că în prima repriză a unui anumit meci nu se vor înscrie 2 sau 3 goluri, adică pentru a câștiga va trebui ca până la pauză să nu se marcheze sau să se înscrie 1 ori 4 sau mai multe goluri.

netbet multigol reprizaCel puțin pentru moment acest tip de pariu este implementat doar la evenimentele din campionatele de top.

Partea și mai tare este că poți juca un bilet cu astfel de pronosticuri fără riscul de a pierde.

Cum este posibil?

  1. Te înregistrezi AICI la Netbet!
  2. Faci prima depunere printr-una dintre metodele de plată acceptate (mai puțin Skrill și Neteller).
  3. Joci PRIMUL bilet cu unul sau mai multe pronosticuri, fiecare cu cota minimă 1.50. 
  4. Dacă iese pariul te bucuri de câștigul cash. În caz contrar miza îți va fi rambursată (până la maxim 500 RON) sub formă de pariu gratuit.

Descchide cont AICI la Netbet și ai primul pariu fără risc până la 500 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2171%+288.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here