Top 3 sfaturi care te vor ajuta sa rulezi mai usor bonusul de la Netbet

0
49

Top 3 sfaturi care te vor ajuta sa rulezi mai usor bonusul de la Netbet Netbet Pentru cei care sunt la inceput in lumea pariurilor, rulajul unui bonus nu este ca o plimbare in parc. Incepatorii nu stiu cum sa se controleze atunci cand pierd cateva meciuri la rand, nu stiu ce inseamna o strategie pe termen lung sau care sunt cele mai bune meciuri pentru rulajul unui bonus.

Noi, cei cu experienta, nu ne grabim, jucam in fiecare zi doar meciurile din competitiile importante unde este miza si respectam pana la capat planul stabilit in privinta pariurilor sportive.

In continuare o sa-ti prezint un top 3 sfaturi care te vor ajuta sa rulezi mai usor bonusul de la Netbet.

Descopera AICI bonusul oferit de NetBet clientilor noi!

Sfatul 1: Joaca pe cota minima 2

Atunci cand profiti de oferta casei de pariuri Netbet joaca pe cota 2 sau mai mare. Bonusul la Netbet este sub forma unui pariu fara risc de pana la 500 RON. Asta inseamna ca pariezi prima data pe un bilet care sa contina doar pronosticuri cu cote de minim 1.50 si daca ai castigat, bonusul este finalizat.

Daca pariezi 500 RON n-are rost sa joci pe cota de 1.50, ar trebui sa incerci minim cota 2! N-ai ce pierde! Unii incearca cote astronomice cu primul pariu, dar eu iti recomand sa fii cu capul pe umeri si sa -ti dublezi banii in primul rand sau sa faci o cota de 3 sau 4 din doar 2 evenimente, daca vrei bani mai multi.

Daca pierzi primul pariu vei primi aceasta suma ca free bet si mai ai o sansa in plus. In acest caz vezi ca ai la dispozitie 3 zile ca sa joci free betul pe un bilet care sa contina doar ponturi pariuri cu cota 2+.

Top 3 sfaturi care te vor ajuta sa rulezi mai usor bonusul de la Netbet Netbet

Sfatul 2: Nu folosi optiunea de Cash Out la pariul fara risc

Optiunea Cash Out este foarte importanta pentru mine atunci cand pariez live. Datorita ei pot sa ma retrag de pe piata atunci cand am ales un pariu slab. Pariurile inchise cu Cash Out nu se iau, insa, in considerare pentru acest bonus Netbet.

Stiu ca sunt unii care prefera sa joace meciuri de fotbal sau tenis live si sa foloseasca frecvent butonul de Cash Out, dar asta poti s-o faci in viitor, nu in momentul in care joci pariul fara risc. 

Sfatul 3: Pariaza pe sporturi care au doar 2 rezultate posibile

Imi place sa urmaresc fotbal, sa pariez pe meciurile din campionatele puternice ale Europei sau pe inclestarile tari din Champions League sau Europa League. Cand vine vorba de rulajul unui bonus fotbalul nu mai este o optiune pentru mine, pentru ca are 3 rezultate posibile. La alte sporturi cum ar fi tenis, volei sau baseball sunt doar 2 rezultate posibile pentru ca egalul iese din discutie.

Tine cont de sfaturile prezentate de mine in acest articol si cu siguranta iti va fi mai usor sa rulezi bonusul Netbet

Inregistreaza-te AICI la Netbet si ia pariul fara risc de 500 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here