Top 3 sfaturi care te vor ajuta să rulezi mai ușor bonusul de la Netbet

0
78

Pentru cei care sunt la început în lumea pariurilor, rulajul unui bonus nu este ca o plimbare-n parc. Începătorii nu știu cum să se controleze atunci când pierd câteva meciuri la rând, nu cunosc ce înseamnă o strategie pe termen lung sau care sunt cele mai bune pariuri pentru rulajul unui bonus.

Noi, cei cu experiență, nu ne grăbim, jucăm în fiecare zi doar meciurile din competițiile importante unde este miza și respectăm până la capăt planul stabilit în privința pariurilor sportive.

În continuare o să-ți prezint un top 3 sfaturi care te vor ajuta să rulezi mai ușor bonusul de la Netbet.

Descoperă AICI bonusul oferit de NetBet clienților noi!

Sfatul 1: Joacă pe cota minimă 2

Atunci când profiți de oferta casei de pariuri Netbet joacă pe cota minimă 2. Bonusul la Netbet este sub forma unui pariu fără risc de până la 500 RON. Înseamnă că vei paria prima dată pe un bilet care să conțină doar pronosticuri cu cote de minim 1.50 și dacă ai câștigat, bonusul este finalizat.

Dacă pariezi 500 RON n-are rost să joci pe cota de 1.50, ar trebui să încerci minim cota 2! N-ai ce pierde! Unii pariază pe cote astronomice cu primul pariu, dar îți recomand să fii cu capul pe umeri și să dublezi banii în primul rând sau să faci o cotă de 3 sau 4 din doar 2 evenimente, dacă vrei bani mai mulți.

Dacă pierzi primul pariu vei primi această sumă ca pariu gratuit și mai ai o șansă-n plus. În acest caz vezi că ai la dispoziție 3 zile ca să joci freebet-ul pe un bilet care să conțină doar ponturi pariuri cu cota 2+.

500 ron pariu fara risc la netbet

Sfatul 2: Nu folosi opțiunea CashOut la pariul fără risc

Opțiunea CashOut este foarte importantă pentru mine atunci când pariez live. Datorită ei pot să mă retrag de pe piață atunci când am ales un pariu slab. Pariurile închise cu Cashout nu se iau, însă, în considerare pentru acest bonus Netbet.

Știu că sunt unii care preferă să joace ponturi fotbal și să se folosească de opțiunea CashOut. Poți să faci acest lucru în viitor, nu-n momentul în care joci pariul fără risc. 

Sfatul 3: Pariază pe sporturi care au doar 2 rezultate posibile

Îmi place să urmăresc meciuri de fotbal, să pariez pe jocurile din campionatele puternice ale Europei sau pe încleștările tari din Champions League sau Europa League. Când vine vorba de rulajul unui bonus fotbalul nu mai este o opțiune pentru mine, deoarece are 3 rezultate posibile. La alte sporturi, cum ar fi tenis, volei sau baseball, sunt doar 2 rezultate posibile, pentru că egalul iese din discuție.

Ține cont de sfaturile prezentate-n acest articol și cu siguranță îți va fi mai ușor să rulezi bonusul Netbet. 

Înregistrează-te AICI la Netbet și ia pariul fără risc de 500 RON!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
44 din 83 53% +495.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here