Verificare cont Netbet

2

Indiferent dacă vrei să joci la Netbet pariuri sportive, la cazino sau chiar table este necesar să faci verificarea contului.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo 2021

Încasează 500 Rotiri Fără Depunere

BONUS PRIMA DEPUNERE

netbet logo 2021

Încasează bonus 3.000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Această validare a identității va trebui s-o efectuezi în maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri. În caz contrar contul va fi blocat, iar eventuala sumă de bani aflată în el va fi virată către bugetul Statului, fără a avea posibilitatea s-o mai recuperezi.

verificare cont netbet

Avantajele unui cont Netbet verificat

Principalele avantaje avute dacă faci verificarea contului rapid, fără să aștepți până se apropie expirarea celor 30 de zile sunt următoarele:

 • vei scăpa de limita maximă de 200 euro (echivalentul în lei) pe care o poți depune dacă nu ai contul verificat.
 • vei beneficia de bonusuri și promoții mai atractive.
 • în cazul în care vrei să faci prima retragere și nu ai contul verificat va trebui să mai aștepți 1-2 zile lucrătoare în plus pentru a fi procesată tranzacția (timp în care este făcută verificarea de către staff-ul Netbet).

Cum se face verificarea identității contului Netbet

Cel mai simplu mod prin care poți efectua verificarea cont Netbet este să trimiți un mail la adresa [email protected] cu documentele tale.

Ai grijă ca mail-ul să fie trimis de pe adresa de mail utilizată la înregistrarea contului Netbet.

În primă fază va fi necesară doar trimiterea pozei unui document de identitate (buletin / pașaport / permis de conducere). Ulterior, după ce efectuezi o depunere, va fi nevoie foarte probabil să verifici și metoda de plată (poză card și / sau print screen portofel electronic).

În anumite cazuri va fi necesară și trimiterea unei facturi de utilități / extras de cont bancar.

Sfatul meu pentru a face verificarea completă a contului Netbet online este să trimiți toate cele 3 documente deodată. Adică dacă ai făcut prima depunere cu cardul bancar trimite pe adresa de mail menționată mai sus: poză buletin sau pașaport sau permis de conducere, poză față / verso card (ține cont de ce am scris mai jos despre aceste poze) și poza unui document cu numele tău și adresa de domiciliu.

Pentru a fi sigur că documentul sau documentele vor fi acceptate ține cont de următoarele aspecte:

 • copia / fotografia documentului trebuie să fie de calitate bună și să fie vizibile toate colțurile acestuia.
 • în cazul încarci o poză a cardului lasă vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre din numărul cardului, de asemenea acoperă codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.
 • dacă ai depus cu un portofel electronic Skrill / Neteller / Paysafecard fă print screen la pagina cu detaliile contului respectiv (nume complet, adresă de mail etc).
 • la trimiterea unei facturi de utilități asigură-te că aceasta nu este mai veche de 90 de zile și că sunt scrise pe ea numele tău complet și adresa de domiciliu (care trebuie să fie identică cu cea completată atunci când ai completat formularul atunci când ai deschis cont nou Netbet).

Întrebări frecvente despre verificare cont Netbet

 1. Cât durează verificarea?
  Nu este specificată o perioadă pentru verificare pe site-ul Netbet. Din experiență, însă, pot spune că n-ar trebui să dureze mai mult de 48 de ore lucrătoare. Dacă în această perioadă n-ai primit o confirmare legată de verificarea contului îți recomand să iei legătura cu staff-ul operatorului printr-una dintre metodele prezentate pe pagina Netbet contact.
 2. Pot să încarc documentele direct pe netbet.ro?
  Pe site-ul operatorului scrie că este posibil acest lucru. Atunci când am scris acest articol n-am găsit nici o modalitate prin care să încarc documentele. De aceea am scris mai sus doar despre verificarea identității doar prin trimiterea unui mail (care nu este o operațiune care să necesite cine știe ce resurse).
 3. N-am făcut verificarea contului la timp, ce pot face?
  În cazul în care n-ai făcut verificarea în cele 30 de zile de la prima depunere și contul Netbet ți-a fost închis ia legătura cu staff-ul agenției de pariuri și vezi dacă mai poate fi redeschis. În niciun caz nu deschide alt cont!
 4. Cum procedez dacă un document n-a fost acceptat?
  Dacă staff-ul Netbet ți-a răspuns la mail și ți-a scris că un anumit document n-a fost acceptat trimite-l din nou. Ține cont de indicațiile primite de la operatorul agenției pentru a fi sigur că de data aceasta documentul tău va fi acceptat.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi