Pariul șansă – ce este și la ce case de pariuri îl găsești

Ai auzit de pariul șansă dar nu știi ce reprezintă acesta? Vrei să ai asigurat biletul tău de pariuri cu acest pariu șansă? Atunci citește acest articol cu atenție.

Ce este pariul șansă? O promoție prin care agențiile de pariuri îți oferă posibilitatea să câștigi sau să primești miza înapoi chiar și atunci când pierzi biletul din cauza unui singur pronostic.

În prima parte îți voi prezenta casele de pariuri online la care este disponibil pariul șansă, apoi îți explic detaliat ce înseamnă pariu șansă, pentru ca în final să revin la agențiile de pariuri și să detaliez puțin informațiile despre modul de acordare a șansei.

Pariu șansă la agenții online în 2024

logo betano romania

Pierdere la limită la Betano

 • Rambursare: întreaga sumă pariată, până la 100 RON
 • Număr evenimente pe bilet: minim 5 și maxim 10
 • Cota minimă per pronostic: 1.65
logo gets bet alb

Pariu Șansă la Gets Bet online

 • Rambursare: 10% din produsul cotelor pronosticate corect
 • Număr evenimente pe bilet: minim 11
 • Cota minimă per pronostic: 1.25

Ce este pariul șansă

Acesta reprezintă o modalitate prin care poți câștiga bani de pe un bilet, chiar dacă unul dintre pronosticuri a fost pierdut. Pariul șansă este prezent de ani buni în agențiile stradale și-ți poate aduce câștiguri destul de importante.

De la agenție la agenție acest tip de promoție poate să difere, dar o să afli mai jos toate detaliile de care ai nevoie.

ce este pariul sansa

În ce condiții se aplică Pariul Șansă

Majoritatea agențiilor de pariuri solicită aceleași condiții pentru ca biletul să fie eligibil pentru pariul șansă, și anume:

 • Minim 11 evenimente;
 • Fiecare pronostic să aibă cel puțin cota 1.25 sau 1.30 (depinde de agenție);
 • Dacă unul dintre pronosticuri primește cota 1.00 este necesar să rămână în continuare minim 11 evenimente valide pe bilet;
 • Pariul șansă se aplică atunci când un singur pronostic a fost pierdut;
 • Nu se iau în considerare biletele în sistem.

Cum se calculează șansa

În funcție de regulamentul agenției de pariuri unde ai jucat biletul, vei primi 10% sau 15% din câștigul pe care l-ai fi obținut dacă nu se lua în considerare evenimentul pierdut.

Exemplu: pe bilet ai un câștig de 1.000 RON, iar pronosticul pierdut are cota 1.45, astfel că rezultă următoarele: 1000 / 1.45 = 689.65 (eventualul câștig fără acel eveniment); 689.65 / 10 = 68.95 RON – suma primită la Pariul Șansă, respectiv (689.65 *15) / 100 = 103,44 RON (dacă biletul a fost jucat la agențiile care oferă 15% la acest pariu).

Case de pariuri care oferă Pariul Șansă online

Poți primi bonusuri case de pariuri de tipul șansă la câteva agenții online, despre care voi scrie în continuare.

Pariu șansă Betano

betano pierdere la limită

Betano rambursează integral miza unui bilet, până la maximum 100 RON dacă acesta cuprinde între 5 și 10 pronosticuri cu cota minimă 1.65 din următoarele sporturi / competiții:

 • fotbal - EURO, Copa America, Champions League, Europa League, Conference League, Liga 1, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1
 • baschet - Euroliga, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket.

În plus pronosticurile trebuie să fie de tipul:

 • fotbal: rezultat final, total goluri peste / sub în meci, GG/NG
 • baschet: câștigător, handicap, total puncte în meci peste/sub.

Pariu șansă Gets Bet

pariu sansa gets bet

La Gets Bet primești banii înapoi dacă pierzi biletul din cauza unui singur meci și acesta conține minim 5 pronosticuri, fiecare cu cota minimă 1.35, iar miza este cuprinsă între 20 și 200 RON.

Rambursarea se va face sub forma unui pariu gratuit care va trebui jucat pe un bilet care să conțină unul sau mai multe pronosticuri cu cota minimă 1.50.

Poți beneficia de un singur pariu șansă pe zi dacă ai cont Gets Bet online.

În cazul în care ai nelămuriri legate de Pariul Șansă poți să lași un comentariu în secțiunea de mai jos și-ți vom răspunde în scurt timp.