Pariul zilei 19 martie 2020 – propus de ChirilaDavid25

0

Pariul zilei

Am reusit in sfarsit sa prind un pont dupa multe zile de asteptare, Belestier si Hougang marcand ambele in primele 50 de minute de joc.

Pariul zilei din data de 19 martie va veni din primul meci a noii editii de campionat din Belarus, din confruntarea dintre Energetic-BGU Minsk si Bate Borisov.

Energetic-BGU Minsk.

  • A incheiat editia precedenta de campionat pe pozitia a 12-a, la doar 3 puncte de echipa care a ajuns la baraj, diferenta dintre cele doua fiind facuta in ultimul meci.
  • A terminat campionatul in format, cu 11 uncte obtinute in ultimele 5 meciuri, altfel nu ar fi reusit sa se salveze de la retrogradare.
  • A dat golgheterul intrecerii in sezonul precedent, pe atacantul Ilia Shkurin, acesta inscriind de nu mai putin de 19 ori, transferandu-se in iarna la TSKA Moscova.
  • A facut un singur transfer interesant in aceasta vara, aducand un mijlocas central destul de promitator, pe Aleksey Nosko, jucator venit de la Dinamo Brest.

Bate.

  • Dupa ce a castigat nu mai putin de 13 titluri la rand, l-a pierdut pe ultimul, editia precedenta de campionat fiind castigata de Dinamo Brest.
  • S-a clasat pe pozitia a 2-a la finele stagiunii precedente, la 5 puncte in spatele formatiei din BRest.
  • A facut un singur transfer in aceasta iarna, achizitionandu-l pe jucatorul de atac, Pavel Nekhajchik de la Dinamo Brest.
  • Cate 1 singur jucator din toate compartimentele au parasit echipa in aceasta iarna, toti 4 fiind prea putin importanti.

Concluzii.

La acest meci voi miza pe victoria formatiei oaspete, echipa care sa se impuna marcand minim 2 goluri. Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul Pronosticuri fotbal propuse de ChirilaDavid25 – 19 martie 2020.

Te-ar mai putea interesa si: Ponturi pariuri pentru cele mai tari meciuri de azi din fotbal!

Pariul zilei 19.03.2020

Pariul zilei 19 martie 2020

Pariaza pontul zilei AICI si ai bonus pana la 500 RON!

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Castigate: 10 din 18
Unitati: -202

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here