Pariul zilei 29 martie 2020 – propus de ChirilaDavid25

0

Pariul zilei

A iesit si cel de-al 3-lea pont al zilei consecutiv, dupa ce Arameisk-Syrianska si IFK Stocksund au reusit sa ofere un meci cu cel putin 3 goluri marcate, un meci incheiat cu scorul de 2:1 pentru IFK Stocksund, formatie care a intors scorul de 1:0 stabilit de adversara sa la pauza.

Cum meciurile amicale din Suedia sunt de slabe, pentru azi voi miza pe un pont de la un meci din Belarus, Pariul zilei din data de 29 martie urmand a veni din meciul din Isloch Minsk si Smolevichi.

Isloch Minsk.

  • A inceput cu dreptul campionatul, castigand pe teren propriu, 1:0 cu Neman.
  • A jucat alte doua meciuri inainte de debutul in campionat, in Cupa Belarusului, unde a fost eliminata de Dinamo Brest la penalty-uri, dupa ce dupa cele 270 de minute de joc scorul general era de 0:0.
  • Nu a fost o victorie usoara, cea cu Neman, victoria venind pe final de meci, in conditiile in care Neman a jucat in inferioritate numerica inca din minutul 43.
  • Golul victoriei din meciul cu Neman a fost inscris de atacantul Momo Yansane, cel care a fost cumparat definitiv in iarna de la Rabat, dupa ce sezonul trecut inscrisese 11 goluri in 28 de runde in Belarus.

Smolevichi.

  • Este una dintre echipele nou promovate din Belarus, formatie care se afla la cea de-a doua prezenta pe prima scena a fotbalului din Belarus.
  • Are un numitor comun cu adversara din acest meci, jucand in prima runda cu Dinamo Brest, formatie impotriva careia a izubit un rezultat de egalitate.
  • Atacantul Vladislav Mukhamedov a marcat golul din remiza 1:1 cu Dinamo Brest, jucatorul fiind venit sub forma de imprumut de la Bate Borisov.
  • Doar 7 jucatori au “supravietuit” dintre cei care au izbutit promovarea in sezonul precedent, echipa transferand nu mai putin de 16 jucatori.

Concluzii.

Voi miza pe un meci cu putine goluri, nu mai multe de 3, la capatul caruia formatia gazda sa iasa neinvinsa. Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul Ponturi pariuri Isloch Minsk vs Smolevichi.

Te-ar mai putea interesa si: Ponturi pariuri pentru cele mai tari meciuri de azi din fotbal!

Pariul zilei 29.03.2020

Pariul zilei 29 martie 2020

Pariaza pontul zilei AICI si ai bonus pana la 500 RON!

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Castigate: 12 din 22
Unitati: -272

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here