Pontul zilei 01 aprilie 2020 – propus de ChirilaDavid25

0

Pariul zilei

Luna Martie a fost una foarte complicata si nu am reusit sa ma descurc binisor decat la inceputul acesteia si la sfarsitul ei, iar cele intamplate in luna martie cred ca ma vor ajuta in luna aprilie in alegerea ponturilor.

Voi incepe luna cu un pont din Nicaragua Liga Primera, Pontul zilei din data de 01 aprilie urmand a veni din duelul dintre Diriangen si Ferretti, doua echipe vecine de clasament, meci care se va disputa noaptea, de la ora 03:00.

Diriangen.

 • E pe pozitia a 3-a in campionat, avand 24 de puncte, cu 2 mai putin decat Real Esteli.
 • Are 7 victorii, 3 remize si doar 2 infrangeri, 2 din rezultatele mai slabe venind in ultimele 2 runde, 1 remiza si 1 infrangere.
 • A pierdut ultimul meci, 2:1, in deplasare cu liderul campionatului, Managua, echipa cu 5 victorii in 5 meciuri pe teren propriu.
 • Sta la randul ei bine pe teren propriu, unde are 4 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, 8 goluri marcate si doar 2 primite.

Ferretti.

 • Se afla pe pozitia a 4-a, avand 18 puncte, fiind la egalitate de puncte cu locul 5, Japala.
 • Diferenta dintre ea si adversara din acest meci a fost facuta pana acum de 2 infrangeri pe care Ferretti le-a suferit mai mult decat echipa Diriangen.
 • Insa se poate constata o diferenta considerabila in ceea ce priveste golaverajul, avand 22 de goluri marcate si nu mai putin de 15 primite.
 • Vine dupa o victorie la scor, 7:0 acasa cu locul 8, Chinandega, formatie care deja a suferit nu mai putin de 6 infrangeri.

Concluzii.

 • Campionatul din Nicaragua e unul in care echipele care joaca pe teren propriu reusesc in mare masura sa se impuna, in timp ce victoriile in deplasare sunt mai greu de obtinut, fiind “rezervate” doar primelor 4 clasate.
 • Asadar, din start echipa gazda are sanse mai mari la victorie decat cea vizitatoare, iar daca aceasta echipa se afla intre primele 4, sansele de a se impune sunt foarte ridicate, iar Diriangen e una dintre aceste formatii puternice din Nicaragua in acest moment.
 • Diriangen a terminat campionatul Apertura pe pozitia a 2-a jucand inclusiv semifinala de playoff, fiind astfel o formatie care nu se afla accidental pe pozitia a 3-a si care va lupta pentru se clasa pe prima pozitie.

Pontul zilei 01.04.2020

 Pontul zilei 01 aprilie 2020

Pariaza pontul zilei AICI si ai bonus pana la 500 RON!

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Castigate: 13 din 24
Unitati: -315

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2959%+306.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here