Pontul zilei 01 iunie 2020 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2501/06/2020
Pontul Zilei
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.58

Am incheiat luna precedenta cu nu mai putin de 20 de ponturi castigatoare din 29 oferite si cu o balanta de +300 unitati, fiind verde si pontul zilei de ieri, cel oferit la partida dintre Hamburg si Wehen.

Pentru prima zi de vara, voi miza pe un pont din Bundesliga, astfel Pontul zilei din data de 01 Iunie va veni din partida dintre Koln si Leipzig.

Koln.

  • Ocupa pozitia a 11-a, avand 34 de puncte, fiind la 7 puncte de echipa aflata pe loc de baraj.
  • E fara victorie de la reluarea competitiei post pandemie, remizand cu Mainz si cu Dusseldorf, pierzand in ultima runda, 3:1 cu Hoffenheim.
  • Dupa ce a ratat de la punctul cu var in partida cu Dusseldorf, Mark Uth, a recidivat si in partida cu Hoffenheim, partida practic incheindu-se odata cu cea de-a doua sa imprecizie de la punctul cu var.
  • Sebastiaan Bornauw a vazut cartonasul rosu cu Hoffenheim si e suspendat pentru acest meci, in timp ce Risse si Hauptmann sunt accidentati.

Leipzig.

  • A ajuns pe 4, dupa ce la un moment dat conducea clasamentul, avand in acest moment 55 de puncte in 28 de runde.
  • Are probleme mari in a se impune, avand 1 singur succes in ultimele 5 runde, inregistrand nu mai putin de 4 remize.
  • A remizat in runda intermediara, pe teren propriu, cu Hertha Berlin, scor 2:2, meci in care a condus cu 2:1 chiar si in inferioritate numerica, fiind egalata urmare a unui penalty comis intr-un mod absolut stupid.
  • Halstenberg e suspendat pentru acest joc, in timp ce Ampadu, Konate si Poulsen sunt accidentati, iar Kampl incert.

Concluzii.

  • Tinand cont de cate puncte cadou a facut Leipzig in ultimele luni de zile si de faptul ca antrenorul echipei e satul deja de cate puncte s-au irosit total aiurea, cred ca Leipzig va castiga acest joc, putand ajunge sa fie singura din top 5 fara victorie in acesta runda.
  • Asadar, victoria e unica optiune pentru Leipzig, echipa care se descurca in acest moment mai bine in deplasare decat pe teren propriu, fiind pe locul 3 in clasamentul meciurilor disputate in deplasare si abia pe 4 in clasamentul meciurilor de pe teren propriu, pe teren propriu avand 3 remize la rand.
  • De cealalta parte, Koln nu e neaparat interesata de rezultate, altfel acestia ar fi castigat macar 1 joc din ultimele 3 disputate, nefiind deloc o formatie de speriat pentru echipele aflate in lupta pentru locurile de Liga Campionilor.

Pontul zilei 01.06.2020

Pontul zilei 01062020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
8 Pierdute
71% Rata de castig
115 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: