Pontul Zilei 02.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2502/09/2021
Pontul Zilei
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.6

Nu sunt multe de spus dupa rezultatul inregistrat ieri de Ucraina, acestia avand meciul in mana, scapand 2 puncte printre degete, puncte care cred ca o va costa inclusiv locul de baraj la Cupa Mondiala.

Am decis pentru azi sa merg pe o selectionata ceva mai serioasa, pe campiona europeana, Pontul Zilei din data de 02 Septembrie 2021 va veni din jocul dintre Italia si Bulgaria.

Italia.

E campioana europeana en-titre, castigand turneul chiar in aceasta vara, intr-o finala cu selectionata Angliei. E pe locul 5 in clasamentul FIFA pe Natiuni si pe prima pozitie in clasamentul acestei grupe, fiind neinvinsa de 34 de partide.

Si-a castigat toate cele 3 jocuri de pana acum din grupa, 2:0 cu Irlanda de Nord, 2:0 cu Bulgaria, la Sofia si 2:0 cu Lituania. Alex Meret s-a accidentat la antrenamentul de miercuri si e indisponibil, in poarta urmand a evolua Gigio Donnarumma.

Bulgaria.

Au trecut deja 17 ani de cand Bulgaria a fost la un turneu final, Euro 2004, vecinii de la sud de Dunare ajungand pe pozitia 75 in clasamentul FIFA pe Natiuni. Si au sanse infime de a ajunge la Cupa Mondiala din Qatar, avand 1 singur punct luat pana acum in 3 partide.

Acel punct obtinut a fost castigat chiar in ultimul joc oficial, cel din Irlanda de Nord, scor 0:0, golaverajul de pana acum fiind de 1 gol marcat si 5 primite. Kiril Despodov pare cel mai interesant jucator al bulgarilor, el avand un istoric in Italia, fiind vandut in vara de Cagliari la formatia Ludogorets Razgrad, unde va incerca sa faca saltul de calitate.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Italia – Bulgaria.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
8 Pierdute
71% Rata de castig
115 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: