Pontul zilei 04 februarie 2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Am tot vazut meciuri tacticizate, insa cel de ieri seara, dintre Napoli si Atalanta, a fost tacticizat la extrem, cu o echipa care a jucat la 0:0 si una care a ratat de aveai impresia ca e ceva meci de pregatire disputat in SUA sau Australia.

Trec peste ce s-a intamplat ieri si sper sa aleg bine pentru azi, Pontul Zilei din data de 04 Februarie 2021 urmand a veni din jocul dintre UANL Tigres si Ulsan Hyundai.

Tigres.

  • Vine la aceasta competitie din postura de campioana a Americii Centrale si de Nord, fiind castigatoarea Ligii Campionilor CONCACAF.
  • A castigat trofeul in detrimentul lui Los Angeles FC, asta desi nord-americanii au deschis scorul prin Diego Rossi, mexicanii marcand prin Ayala si Gignac.
  • De la finala Ligii Campionilor CONCACAF, a disputat 4 jocuri de campionat, inregistrand 2 victorii, 1 remiza si 1 infrangere.
  • Nicolás López a fost depistat cu COVID-19 si rateaza aceasta competitie, in timp ce Carlos Gonzalez e accidentat.

Ulsan Hyundai.

  • Este castigatorea Ligii Campionilor Asiei, castigand pentru a doua oara acest trofeu, prima data intamplandu-se in 2012.
  • Si-a disputat trofeul intr-o finala cu formatia iraniana Persepolis, castigand jocul in timpul regulamentar, cu scorul de 2:1.
  • Júnior Negrão, cel care a marcat cele doua goluri de au adus trofeul Ligii Campionilor Asiei, a ramas fara contract, in locul sau fiind adus Lukas Hinterseer de la Hamburg.
  • Seung-hyun Jung, Sang-min Lee, Jun Choi, Hyun-taek Cho, Jae-seong Kim, Sang-heon Lee, Ha-bean Park, Hoon-sung Jeong si Bjørn Johnsen au fost lasati in Coreea de Sud.

Concluzii.

Voi merge pe victoria mexicanilor, echipa care are si cota in scadere, ce pare sa aiba sanse mai bune de a castiga acest trofeu pus in joc, increderea in randul acestora trebuind astfel sa fie mai mare decat cea din cadrul formatiei sud-coreene.

Totodata, spre deosebire de adversara sa, Tigres are meciuri la activ in ultima luna de zile, 4, ultima disputa a lui Ulsan Hyundai fiind finala Ligii Campionilor Asiei, partida disputata pe data 19 decembrie, mexicanii urmand astfel a avea un ritm de joc mult peste cel al adversarilor.

Tigres a mers bine in Liga Campionilor CONCACAF, castigand tpate meciurile pe care le-a avut, intanind in finale pe Los Angeles FC, avand un lot cu multe nume interesante, jucatori care au adus de altfel acest trofeu.

Pontul zilei 04.02.2021

Pontul Zilei 04 Februarie 2021

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Castigate: 12 din 24
Unitati: -384

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
22 din 3367%+500.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here