Pontul Zilei 04 iunie 2021 – propus de ChirilaDavid25

0

In momentul redactarii acestui articol, pontul zilei de ieri urma a se desfasura in cursul noptii, motiv pentru care bilantul va fi actualizat in cursul diminetii.

Daca ieri nu am avut o oferta grozava, azi lucrurile stau si mai prost, Pontul Zilei din data de 04 Iunie 2021 urmand a veni din amicalul dintre Feroe si Islanda.

Feroe.

  • A ajuns pe pozitia 107 in clasamentul FIFA, o pozitie foarte slaba, reusind de curand sa promoveze in divizia C a Ligii Natiunilor.
  • Nu va fi la turneul final din vara, incheindu-si grupa de calificare la Euro pe pozitia a 5-a.
  • Tot pe 5 se afla si in grupa de calificare la Cupa Mondiala, avand 1 singur punct luat in 3 meciuri, unul obtinut la Chisinau, cu Moldova, scor 1:1.
  • Gunnar Nielsen, jucator cu 63 de prezente pentru nationala mare, nu a fost convocat pentru aceste actiuni.

Islanda.

  • Se afla la randul ei in regres, fiind pe locul 46 in clasamentul FIFA, avand unul dintre cei mai prosti ani din ultima vreme.
  • A reusit in ultimul an de zile sa obtina doar 2 succese, suferind nu mai putin de 10 infrangeri, un bilant catastrofal.
  • Nu s-a calificat la turneul final, iar in grupa de calificare la Cupa Mondiala e pe locul 5, cu 3 puncte luate in 3 partide.
  • Si de la oaspeti va absenta unul dintre portari, Vidar Örn Kjartansson, care e accidentat.

Concluzii.

E momentul ca Islanda sa se trezeasca si sa incerce sa inceapa sa isi castige meciurile, situatia devenind critica, acestia obtinand doar 2 victorii in 11 meciuri, victorii cu Romania si cu Liechtenstein, selectionate slabe ale momentului.

Iar dupa atatea infrangeri, Islanda nu isi permite sa fie depasita si de Feroe, existand o rivalitate intre cele doua selectionate, o rivalitate care ar trebui sa ii motiveze si mai tare pe islandezi sa isi castige partida, acestia avand 3 victorii in ultimele 4 dueluri directe.

Evoluand in Liga D a Ligii Natiunilor, Feroe a avut adversari modesti in ultima vreme, iar cand au dat peste adversari mai tari, Danemarca, Austria sau Scotia, acestia au suferit infrangeri grele, cu minim 3 goluri primite.

betano euro 2020 v2

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Castigate: 14 din 22
Unitati: -5

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here