Pontul Zilei 04.07.2021 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2504/07/2021
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.53

Victorie lejera ieri pentru Anglia, care nu a intampinat nicio problema in a se impune in fata Ucrainei.

Pentru azi voi merge pe un pont la un meci intercluburi, Pontul Zilei din data de 04 Iulie 2021 urmand a veni din jocul dintre Sarpsborg si Molde.

Sarpsborg.

Se afla pe pozitia a 11-a in clasamentul din Norvegia, avand 9 puncte, fiind la egalitate cu Sandefjord. Are doar 2 succese in tot campionatul, 3 remize si 4 infrangeri, 3 din aceste 4 infrangeri venind in ultimele 4 runde.

Vine dupa 2 infrangeri la rand in campionat, 2:1 acasa cu Viking si 4:1 in deplasare cu Valerenga, infrangerea cu Valerenga fiind fara drept de apel, reusita lor fiind un autogol al gazdelor, autogol venit in minutul 80. De la gazde vor absenta Jörgen Horn, Gaute Höberg Vetti si Rashad Muhammed, primi doi fiind accidentati, in timp ce cel de-al 3-lea e suspendat.

Molde.

Este liderul campionatului, avand 26 de puncte, cu 2 mai mult decat Bodo/Glimt, formatie ce mai are si 2 meciuri mai mult disputate. Are cel mai bun atac al campionatului, cu 28 de goluri in 11 runde, venind dupa o serie excelenta, de 5 succese la rand in campionat.

S-a impus la zero in precedentele 2 jocuri, 2:0 cu Bodo/Glimt si 3:0 cu Stromsgodset, 4 din ultimele 5 victorii venind de asemenea si la minim 2 goluri diferenta. Björn Sigurdarson, Martin Ellingsen, Kristoffer Haraldseid, Erling Knudtzon, Andreas Linde si Fredrik Sjölstad sunt in continuarea accidentati si vor lipsi si de la acest joc.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pronostic se regasesc in articolul ponturi pariuri Sarpsborg – Molde.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
7 Pierdute
74% Rata de castig
215 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: