Pontul Zilei 04.07.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Victorie lejera ieri pentru Anglia, care nu a intampinat nicio problema in a se impune in fata Ucrainei.

Pentru azi voi merge pe un pont la un meci intercluburi, Pontul Zilei din data de 04 Iulie 2021 urmand a veni din jocul dintre Sarpsborg si Molde.

Sarpsborg.

Se afla pe pozitia a 11-a in clasamentul din Norvegia, avand 9 puncte, fiind la egalitate cu Sandefjord. Are doar 2 succese in tot campionatul, 3 remize si 4 infrangeri, 3 din aceste 4 infrangeri venind in ultimele 4 runde.

Vine dupa 2 infrangeri la rand in campionat, 2:1 acasa cu Viking si 4:1 in deplasare cu Valerenga, infrangerea cu Valerenga fiind fara drept de apel, reusita lor fiind un autogol al gazdelor, autogol venit in minutul 80. De la gazde vor absenta Jörgen Horn, Gaute Höberg Vetti si Rashad Muhammed, primi doi fiind accidentati, in timp ce cel de-al 3-lea e suspendat.

Molde.

Este liderul campionatului, avand 26 de puncte, cu 2 mai mult decat Bodo/Glimt, formatie ce mai are si 2 meciuri mai mult disputate. Are cel mai bun atac al campionatului, cu 28 de goluri in 11 runde, venind dupa o serie excelenta, de 5 succese la rand in campionat.

S-a impus la zero in precedentele 2 jocuri, 2:0 cu Bodo/Glimt si 3:0 cu Stromsgodset, 4 din ultimele 5 victorii venind de asemenea si la minim 2 goluri diferenta. Björn Sigurdarson, Martin Ellingsen, Kristoffer Haraldseid, Erling Knudtzon, Andreas Linde si Fredrik Sjölstad sunt in continuarea accidentati si vor lipsi si de la acest joc.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pronostic se regasesc in articolul ponturi pariuri Sarpsborg – Molde.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Castigate: 2 din 2
Unitati: +134

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here