Pontul Zilei 05.10.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Oferta de azi e una foarte modesta, Pontul Zilei din data de 05 Octombrie 2021 urmand a veni dintr-un joc din EFL Trophy, cel dintre Mansfield Town si Sheffield Wednesday.

Mansfield.

Are un inceput de campionat modest, fiind doar pe pozitia a 22-a in League Two, cu 9 puncte luate in 10 runde. Are 10 goluri marcate si 15 goluri primite, castigand ultima data in august, acasa, cu Newport, scor 2:1.

De la acel meci, a inregistrat 3 remize si 6 infrangeri in toate competitiile, pierzand runda precedenta in League Two, 1:0, acasa cu Barrow.

James Perch, jucator nascut chiar la Mansfield, care e in acelasi timp si cel mai bine cotat jucator al acestei echipe, e accidentat, el trecand de-a lungul anilor pe la Newcastle, Wigan, sau QPR. Venit de la Leyton Orient, Danny Johnson e golgheterul echipei cu 3 reusite.

Sheffield Wednesday.

Se afla doar pe pozitia a 12-a in clasamentul din League One, cu 15 puncte luate in 10 meciuri. Nu merge prea grozav in campionat, luand doar 6 puncte din ultimele 5 runde, pierzand la randul ei in ultimul meci, 2:1, acasa cu Oxford United.

Are o problema in atac, neavand un golgheter, Lee Gregory si Callum Paterson avand fiecare cate 2 goluri marcate. Un absent important si la formatia vizitatoare, cea a fundasului central Lewis Gibson.

Concluzii.

Se intalnesc doua formatii care sunt cam iesite din forma, formatia gazda mergand cel mai prost in ultima vreme, aceasta fiind fara victorie din 18 August, inscriind destul de putin in ultima vreme, 3 goluri in ultimele 5 meciuri.

Insa nici Sheffield Wednesday nu traverseaza o perioada cu mult mai buna, luand doar 5 puncte din ultimele 5 runde, pierzand in prelungiri precedentul joc, 2:1, acasa cu Oxford United, castigand doar pe terenul lui Wigan, cu scorul de 2:1.

Totusi, e o diferenta mare de valoare intre cele doua echipe, una in favoarea formatiei din liga a 3-a, Sheffield Wednesday castigand si primul joc din aceasta grupa, cel cu Newcastle United U21, fapt ce ma face sa merg aici pe cel putin 1 gol marcat de Sheffield Wednesday pana in minutul 70:00.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Castigate: 13 din 19
Unitati: +162

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here