Pontul Zilei EURO 2020 06.07.2021

0

Cum Brazilia urma sa o infrunte pe Peru incepand cu ora 02:00 dimineata, bilantul incluzand pontul zilei de ieri va fi actualizat in cursul diminetii.

Pentru azi voi merge pe un pont la prima semifinala de la Euro, Pontul Zilei din data de 06 Iulie 2021 urmand a veni din partida dintre Italia si Spania.

Italia.

Se afla pentru a 6-a oara in penultimul act de la Euro, reusind insa sa castige o singura data trofeul continental, in 1968. A avut un parcurs aproape perfect pana in semifinale, doar Austria provocandu-i ceva probleme, echipa cu care a ajuns in prelungiri, insa nu si la penalty-uri.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

A trecut de Belgia in sferturi, impunandu-se cu scorul de 2:1, Nicolo Barella si Lorenzo Insigne fiind autorii celor doua goluri ale italienilor, Lukaku inscriind pentru Belgia, toate cele 3 reusite venind in primul mitan. Fundasii laterali, Florenzi si Spinazzola s-au accidentat si nu mai pot juca la turneul final.

Spania.

E mult mai titrata ca Italia cand vine vorba de triumfuri la Euro, incoronandu-se de 3 ori, in 1964, 2008 si 2012, ultima data intr-o finala cu Italia. A avut un parcurs mult mai anevoios decat Italia, avand 1 singur succes pana acum, remizand in celelalte 4 jocuri, 0:0 cu Suedia, 1:1 cu Polonia, 3:3 cu Croatia si 1:1 cu Elvetia.

Asadar, in fazele eliminatorii a avut nevoie de prelungiri in ambele partide, fiind egalata de fiecare data, croatii revenind de la 3:1, in timp ce elvetienii, asa obositi cum au fost, au reusit sa egaleze la 1 in timpul regulamentar. Pablo Sarabia, cel care ar putea ajunge la Lazio in aceasta vara, s-a accidentat in partida cu Elvetia si nu poate evolua cu Italia.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pronostic se regasesc in articolul ponturi pariuri Italia – Spania.

Difera usor pontul din avancronica fata de acesta, insa cred ca nu vom avea prea multe goluri, Spania urmand a incerca a da o replica mai buna pe teren decat au dat in jocul cu Elvetia. Chiar si asa, consider ca Spania nu prea are cum sa marcheze mai mult de 1 gol, in timp ce Italia poate ca va inscrie pana in 2-3 goluri.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Castigate: 15 din 22
Unitati: +133

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here