Pontul Zilei 06.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2506/09/2021
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.65

Victorie facila ieri pentru Belgia, selectionata ce a avut 2:0 inca de la pauza in disputa de acasa, cu Cehia.

Oferta de azi e una foarte subtire, Pontul Zilei din data de 06 Septembrie 2021 urmand a veni din jocul dintre Osnabruck si Viktoria Koln.

Vfl Osnabruck.

Ocupa pozitia a 10-a in clasamentul din liga a 3-a germana de fotbal, avand 10 puncte dupa 6 runde. Are 3 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, venind insa dupa 2 succese la rand, 2:1 cu Dortmund II si 3:0 cu Turkgucu Munchen.

Are cam multi accidentati, Timo Beermann, Luis Sprekelmeyer, Omar Traoré, Davide Itter, Oliver Wähling, Ba-Muaka Simakala si Andrew Wooten, mai toti avand probleme destul de serioase. Americanul Marc Heider, cel care e si capitanul echipei, e golgheterul echipei, cu 2 reusite.

Viktoria Koln.

Ocupa doar pozitia a 18-a, aand 4 puncte, fiind la egalitate de puncte cu locul 17, Zwiclau. A fost chiar pe locul 19 pana runda precedenta, cand a reusit sa se impuna, 3:1, acasa, cu Freiburg, echipa de pe pozitia a 16-a.

Portarul Sebastian Mielitz, fundasii Dario De Vita si Patrick Koronkiewicz si jucatorii de atac, Florian Heister, Federico Palacios si Timmy Thiele sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc. Mijlocasul Simon Handle a marcat cele mai multe goluri pentru formatia sa, 3 la numar.

Concluzii.

Ma astept la un meci cu goluri, nu de alta, dar oaspetii au un sistem de joc ofensiv, 3-4-2-1, fiind o echipa ce joaca astfel deschis, sperand probabil ca in viitorul apropiat sa isi imbunatateasca mult jocul pentru a avea parte si de rezultate.

Insa, pare ca avem si o usoara favorita la victorie in formatia gazda, echipa ce vine dupa 2 victorii la rand, in meciuri cu cel putin 3 goluri marcate, victorii cu formatii destul de bune, mai ales Dortmund II.

Viktoria Koln a oferit doar meciuri spectaculoase in acest sezon si astfel sper ca vom vedea multe goluri si de aceasta data.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
7 Pierdute
74% Rata de castig
215 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: