Pontul Zilei 07.10.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Era aproape imposibil sa nu se intample ceva inaintea unui meci al Marocului, jucatorii lui Guineea-Bissau ajugand la spital in ziua jocului, cu toxinfectie alimentara.

Ma batea gandul sa merg si azi pe un pont din zona Africii de Sud, insa nu vreau sa mai risc inutil, Pontul Zilei din data de 07 Octombrie 2021 urmand a veni din jocul dintre Paraguay si Argentina.

Paraguay.

Se afla pe pozitia a 6-a in clasamentul din calificarile pentru Cupa Mondiala, avand 11 puncte, 9 goluri marcate si 11 primite. Are 1 singur succes in ultimele 5 meciuri, unul venit pe teren propriu, chiar in ultimul meci disputat, 2:1 cu Venezuela.

David Martinez si Kaku au inscris in victoria cu Venezuela, selectionata care nu isi revine sub niciun chip, fiind ultima in aceste preliminarii. Fundasul David Martínez si atacantul Luis Amarilla vor absenta de la gazde urmare a unor accidentari.

Argentina.

Ocupa pozitia a 2-a din calificarile la Cupa Mondiala, zona Americii de Sud, avand 18 puncte, cu 6 mai putin decat Brazilia. E neinvinsa in actuala campanie, avand 5 victorii si 3 remize, castigand meciurile din septembrie, 2 la numar, cel de-al 3-lea, cel cu Brazilia, urmand a fi decis la comisii.

A jucat cu Bolivia in ultimul joc, reusind sa se impuna acasa, cu 3:0, cu hattick al lui Messi, bolivienii aratand foarte rau, fiind pur si simplu niste jaloane pentru argentinian. Paulo Dybala, Exequiel Palacios si Aguero vor absenta de la aceste meciuri din octombrie.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont e regasesc in articolul ponturi pariuri Paraguay – Argentina.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Castigate: 12 din 18
Unitati: +115

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here