Pontul zilei 08 februarie 2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Am simtit bine faptul ca atat Juventus, cat si Milan se vor impune in runda deja incheiata de Serie A, bifand astfel doua ponturi destul de facile in ultimele doua zile.

As fi mers azi pe victoria lui Atletico, insa nu stiu daca partida se va complica datorita focarului de COVID-19 inregistrat acolo, motiv pentru care Pontul Zilei din data de 08 Februarie 2021 va veni din jocul dintre Dusseldorf si Kiel.

Dusseldorf.

  • E pe locul 7 in 2.Bundesliga, avand 32 de puncte, fiind la egalitate cu Hannover, echipa de pe locul 6.
  • Are 1 singur succes in ultimele 5 runde, suferind o infrangere in ultima runda, 2:1, in deplasare, cu ultima clasata, Wurzburger Kickers.
  • Capitanul Rouwen Hennings a marcat golul din infrangerea cu Wurzburger Kickers, acesta deschizand scorul in minutul 25.
  • Fundasul central, Andre Hoffmann, e suspendat pentru acest joc, in timp ce Gökhan Gül, Jakub Piotrowski si Shinta Appelkam sunt accidentati.

Kiel.

  • A coborat pe pozitia a 4-a in urma rezultatelor din aceasta runda, avand 36 de puncte, cu 2 mai putin decat Furth.
  • Are 2 victorii in precedentele 5 runde, inregistrand si 2 remize, dar si 1 infrangere, infrangere cu Karlsruher, scor 3:2.
  • S-a impus in precedentul joc, 3:1, acasa cu Braunschweig, Reese, Bartels si Serra fiind jucatorii care au marcat cele 3 goluri.
  • Noah Awuku e singurul jucator indisponibil din tabara formatiei vizitatoare.

Concluzii.

Ajunsa pe 7 in 2.Bundesliga, Dusseldorf e obligata sa isi indrepte jocul si sa caute victoria in aceasta runda, jucand cu o contracandidata la promovare, Kiel, o formatie care inainteaza mult in clasament.


Insa nu sunt sigur ca Dusseldorf are forta de a castiga acest joc, motiv pentru care mizez pe faptul ca ambele formatii vor reusi sa marcheze, 4 din ultimele 5 meciuri disputate de Kiel fiind GG, Kiel fiind cunoscuta pentru faptul ca ofera meciuri spectaculoase in care marcheaza ambele echipe.


3 din ultimele 5 meciuri jucate acasa de Dusseldorf au fost GG.

betano euro 2020 v2

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Castigate: 13 din 21
Unitati: -60

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here