Pontul Zilei 08 iunie 2021 – propus de ChirilaDavid25

0

A inceput ezitant Feroe ieri, insa au reusit sa se redreseze rapid si sa se impuna lejer in fata celor din Liechtenstein.

Nici azi nu ma desprind de meciurile amicale internationale, Pontul Zilei din data de 08 Iunie 2021 urmand a veni din jocul dintre Franta si Bulgaria.

Franta.

  • Se afla la Euro in cea mai grea grupa, una cu Germania si Portugalia, din care trebuie sa obtina cat mai multe puncte.
  • A jucat deja un meci de pregatire, in compania selectionatei din Tara Galilor, castigand cu scorul de 3:0, goluri marcate de Mbappe, Griezmann si Dembele.
  • Kante e anuntat titular, dupa ce acesta a avut cateva zile libere urmare a jocului pe care l-a disputat in urma cu 10 zile.
  • Thomas Lemar va rata acest joc datorita unei accidentari.

Bulgaria.

  • Nu s-a calificat la turneul final, fiind invinsa in semifinalele barajului de Ungaria.
  • Are 1 singur succes in ultimele 10 meciuri, intr-un amical cu Gibraltar, incheiat cu scorul de 3:0.
  • A jucat insa destul de bine in precedentul joc, un amical, cu Rusia, meci pierdut cu scorul de 1:0, unicul gol venind dintr-o lovitura de pedeapsa de la 11 metri.
  • Mijlocasul Kristiyan Malinov e accidentat si e absent de la aceasta confruntare.

Concluzii.

Ma astept la un meci spectaculos, cu cel putin 3 goluri marcate, Franta venind dupa un amical in care a inscris de 3 ori, fiind o echipa ce joaca deschis, dornica sa isi impuna jocul si sa incerce mult poarta adversa.

Iar cum Bulgaria e o echipa incasatoare, cred ca se vor marca minim 3 goluri, bulgarii traind vremuri proaste, intreg lotul valorand pana in 16 milioane euro pe Transfermarkt, ocupand pozitia 68 in clasamentul FIFA pe Natiuni.

In meciurile cu selectionatele mici ale Europei, Franta obisnuieste sa castige la scor acasa, 6 din precedentele 10 meciuri ca gazda incheindu-se cu minim 3 goluri inscrise.

betano euro 2020 v2

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Castigate: 14 din 22
Unitati: -5

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here