Pontul zilei 08 august 2020 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2508/08/2020
Pontul Zilei
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.63

Pana la urma analiza facuta la partida de ieri din China a fost una corect facuta, asta desi nu mai putin de 3 goluri s-au marcat in primul mitan, insa in cel de-al doilea mitan rezultatul a ramas neschimbat.

Voi lasa China si restul Asiei deoparte pentru aceasta zi si astfel, Pontul Zilei din data de 08 August 2020 va veni din duelul dintre Standard Liege si Cercle Brugge.

Standard Liege.

  • Se afla pe pozitia a 5-a in momentul inghetarii clasamentului din Beglia, urmand a reprezenta Belgia in preliminariile Europa League.
  • Si-a pastrat in mare lotul pentru acest sezon, avand un prim 11 bun pentru acest prim joc al campionatului.
  • A jucat 7 meciuri amicale incepand cu luna iulie, castigand 5 dintre acestia, pierzand doar cu Leuven si cu Nice.
  • Uche Agbo, Moussa Sissako si Joachim Carcela-Gonzalez sunt accidentati, in timp ce Zinho Vanheusden e suspendat pentru acest meci si pentru urmatoarele 2 runde.

Cercle Brugge.

  • S-a clasat abia pe pozitia a 14-a, inregistrand 7 victorii, 2 remize si 20 de infrangeri in cele 29 de runde disputate.
  • A pierdut destul de multi jucatori, jucatori carora le-a expirat imprumuturile sau carora le-a expirat contractele.
  • A disputat la randul ei 6 meciuri amicale, castigand doar cu Kortrijk si cu Saint Ellois, pierzand cu Monaco, Deinze si Oostende, remizand cu Waregem.
  • Portarul Miguel Van Damme, fundasul Jérémy Taravelsi mijlocasii Aldom Deuro si Alimami Gory sunt cu totii accidentati.

Concluzii.

  • Tinand cont de lotul pe care Cercle Brugge il are in acest moment, voi miza pe victoria gazdelor in acest joc, victorie care sa vina totodata si cu deschiderea scorului din partea acestora, adversarul fiind destul de slab valoric pentru a izbuti sa marcheze prima.
  • Cercle Brugge a reusit in sezonul precedent sa isi faca cu adevarat simtita prezenta abia in luna februarie, cand a izbutit 4 victorii la rand, pana atunci prezentandu-se lamentabil, inregistrand 19 infrangeri in 24 de runde.
  • Standard Liege s-a prezentat foarte bine in meciurile amicale, izbutind 5 victorii in 7 meciuri, in 3 din ultimele 4 victorii reusind sa nu incaseze gol si astfel sunt sanse bune ca acestia sa nu incasese gol in acest joc.

Pontul zilei 08.08.2020

Pontul Zilei 08 August 2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
8 Pierdute
71% Rata de castig
115 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: