Pontul Zilei 10.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

0


E vineri si iar oferta nu e una prea satisfacatoare, Pontul Zilei din data de 10 Septembrie 2021 urmand a veni din jocul din Franta Ligue 1, dintre Lorient si Lille.

Lorient.

Ocupa pozitia a 7-a in clasamentul din Ligue 1, avand 5 puncte, cu 1 mai putin decat Lens. Are 1 remiza, 2 remize si 1 infrangere, avand un golaveraj neutru, 5 goluri marcate si 6 goluri primite.

A jucat un singur joc pe teren propriu, o victorie, 1:0, cu AS Monaco, meci decis de Terem Moffi din penalty in minutul 31. A remizat in precedentul joc, 2:2, in deplasare cu Lorient, joc in care au inscris Armand Laurienté si Thomas Monconduit.

Lille.

Se afla la jumatatea clasamentului din Franta, fiind campioana en-titre, avand doar 5 puncte dupa primele 4 runde. Are un golaveraj negativ, 6 goluri marcate si 9 primite, suferind o infrangerea grea in runda a 2-a, 4:0 cu Nice.

Prima victorie din acest sezon a venit chiar in runda precedenta, acasa, cu Montpellier, scor 2:1, meci in care a jucat ultimele 20 de minute in superioritate numerica. Yusuf Yazici si Jonathan David au marcat golurile din victoria cu Montpellier.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Lorient – Lille.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Castigate: 18 din 28
Unitati: +15

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here