Pontul Zilei 11.10.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

A iesit si cel de-al doilea pont la rand dat pe meciurile intercluburi, Den Haag reusind sa se impuna in fata lui Den Bosch cu scorul de 3:2.

Pontul Zilei din data de 11 Octombrie 2021 va veni din jocul din calificarile pentru Cupa Mondiala, dintre Croatia si Slovacia.

Croatia.

Are de dus o lupta dura pana la final, cu Rusia, ambele selectionate avand 16 puncte in cadrul Grupei H. Are 4 victorii in ultimele 5 meciuri, remizand cu Rusia in aceasta serie, scor 0:0, calificanta directa urmand a se stabili cel mai probabil in duelul direct din Croatia.

A jucat cu Cipru sambata, reusind sa se impuna cu scorul de 3:0, meci in care a avut un gol anulat dar si un penalty ratat, cele 3 goluri fiind inscrise de Perisic, Modric si Gvardiol. Modric a revenit la nationala, ratand penalty-ul din meciul cu Cipru.

Slovacia.

Se afla pe pozitia a 4-a in clasamentul din Grupa H, avand 9 puncte in 7 meciuri. A luat 7 puncte din ultimele 5 jocuri, castigand surpinzator cu Rusia, dar si cu Cipru, ambele victorii venind pe teren propriu.

Din deplasare a luat doar 2 puncte in 3 partide, venind dupa infrangerea din Rusia, scor 1:0. Un autogol al lui Skriniar a decis partida cu Rusia, meci in care slovacii au fost net superiori adversarilor la toate capitolele.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Croatia – Slovacia.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Castigate: 18 din 27
Unitati: +133

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here