Pontul Zilei 12.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Voi merge azi pe un pont la un meci din Serie A, Pontul Zilei din data de 12 Septembrie 2021 urmand a veni din jocul dintre Milan si Lazio.

Milan.

Ocupa pozitia a 5-a in clasamentul din Serie A, avand 6 puncte dupa primele 2 runde, 5 goluri marcate si 1 singur primit. A castigat in prima runda, 1:0, pe terenul Sampdoriei, facand spectacol in etapa a 2-a, acasa, cu Cagliari, impunandu-se cu scorul de 4:1.

Giroud a izbutit o dubla cu Cagliari, in timp ce Sandro Tonali si Rafa Leao au marcat primele 2 goluri, toate cele 5 reusite ale partidei venind in primul mitan. Krunic e accidentat si nu va evolua in acest joc, in timp ce Giroud a iesit negativ la COVID-19, insa are sanse mici de a fi folosit.

Lazio.

Se afla pe pozitia a 2-a in clasamentul din Italia, avand la randul ei maximum de puncte in 2 partide. Are cel mai bun golaveraj din campionat, 9 goluri marcate si 2 goluri primite, inscriind 3 goluri in poarta lui Empoli si 6 in poarta Speziei.

Immobile a inscris 4 din aceste 9 goluri, el trecandu-si de 3 ori numele pe tabela de marcaj in jocul cu Spezia, meci in care au mai marcat Anderson, Hysaj si Luis Alberto. Adekanye, Cataldi si Lazzari sunt accidentatii formatiei vizitatoare.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Milan – Lazio.

Pontul zilei 12.09.2021

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Castigate: 16 din 24
Unitati: +98

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here