Pontul Zilei 13.07.2021 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2513/07/2021
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.48

In aceasta saptamana nu ma voi mai sustrage de la meciurile din cupele europene astfel, Pontul Zilei din data de 13 Iulie 2021 va veni din partida dintre Prishtina si Ferencvaros.

Prishtina.

E campioana Statului Kosovo, primul campionat luat dupa o perioada mai indelungata de timp, primul dupa recunoastarea UEFA a echipelor din aceasta tara. Se afla astfel in premiera in preliminariile Ligii Campionilor, performantele din Europa fiind foate modeste, doar cele din actuala stagiune fiind mai rasunatoare.

A jucat astfel 2 tururi de calificare in preliminarii, trecand de campioana din San Marino, Folgore si de campioana Andorrei, Inter Escaldes, ambele jocuri castigandu-le cu scorul de 2:0. Oto John, un nigerian de 23 de ani e atacantul acestei formatii.

Ferencvaros.

A jucat in editia precedenta de Liga Campionilor, revenind in grupe dupa 15 ani de absenta, incheind ultima, intr-o grupa cu Dinamo Kiev, Barcelona si Juventus. A intrat direct in turul 1 preliminar, facandu-si incalzirea in vara cu amicale in fata lui Legia, Ludogorets, Heimstetten si Dunajská Streda, castigand toate aceste partide.

S-a impus in tur cu scorul de 3:0, golurile venind cam tarziu, Nguen, Mmaee si Blazic fiind autorii celor 3 reusite. Gergő Lovrencsics, cel care a fost prezent cu nationala Ungariei la turneul final, a parasit echipa in aceasta vara, alaturi de Isael, Marcel Heister, Michal Skvarka si Dávid Gróf.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Prishtina – Ferencvaros.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
7 Pierdute
74% Rata de castig
215 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: