Pontul Zilei 13.10.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Jalnic s-a prezentat Anglia ieri, meciurile interantionale devenind pur si simplu o loterie, indiferent de cate meciuri s-ar juca intr-o fereastra, jucatorii prestand dupa bunul plac.

Sunt doar vreo doua meciuri de luat in seama pentru azi, cele din EFL Trophy, Pontul Zilei din data de 13 Octombrie 2021 urmand a veni din meciul dintre Sunderland si Manchester United U21.

Sunderland.

Ocupa pozitia a 3-a in clasamentul din Grupa a 6-a de EFL Tropy, avand 3 puncte, jucand insa 1 singur meci, 2:1 cu Lincoln. In campionat, se afla pe pozitia a 4-a in League One, cu 22 de puncte luate in 10 partide.

A suferit o infrangere grea in ultima runda de campionat, fiind invinsa de Portsmouth cu scorul de 4:0. Jordan Willis si Arbenit Xhemajli sunt accidentatii formatiei gazda, in timp ce Leon Dajaku e la echipa U20 a Germaniei.

Manchester United U21.

E pe 2 in aceasta grupa de EFL Tropy, avand 3 puncte luate in 2 partide, venind dupa o infrangere cu Lincoln, scor 3:2 si o victorie cu Bradford City, scor 3:0.Se afla abia pe pozitia a 7-a in clasamentul de rezerve din Anglia, avand 11 puncte luate in 7 partide. A castigat precedentul joc, acasa, cu Liverpool U23, scor 3:0, cu goluri marcate de Björn Hardley, Shola Shoretire si Anthony Elanga.

Sunt cativa absenti de la echipa de tineret a celor de la Manchester United, jucatori plecati la selectionatele mici ale mai multor state, printre acestia regasindu-se irakianul Zidane Iqbal. De asemenea, Paul Woolston e accidentat.

Concluzii.

Voi merge pe victoria formatiei gazda, fiind echipa ce joaca la un nivel mai ridicat, o formatie buna din League One, una care tinteste promovarea in actuala stagiune, fiind deja la cel de-al 4-lea sezon la rand petrecut la nivelul al 3-lea al fotbalului englez.

Iar Sunderland merge excelent pe teren propriu, avand maximum de puncte in campionat in jocurile de pe teren propriu, 18 puncte din 6 partide, marcand multe goluri in aceste meciui, 14, incasand doar 3.

Totodata, Sunderland si-a castigat precedentul joc din aceasta grupa, iar cu o victorie va trece la conducerea grupei.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Castigate: 13 din 19
Unitati: +162

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here