Pontul Zilei 15.07.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Pontul Zilei din data de 15 Iulie 2021 va veni din cea de-a 3-a competitie europeana, Conference League, din partida dintre Dinamo Batumi si Tre Penne.

Dinamo Batumi.

S-a clasat pe 2 la finele stagiunii precedente, un sezon scurt, doar tur-retur, incheind la 4 puncte in spate lui Dinamo Tbilisi, echipa eliminata ieri din Liga Campionilor. Acum, dupa 21 de runde, se afla la conducerea clasamentului, avand 43 de puncte, cu 2 mai mult ca Dinamo Tbilisi.

Are 1 singura infrangere in ultimele 15 meciuri, fiind invinsa doar de Locomotiv Tbilisi, scor 2:1, infrangere venita la sfarsitul lunii Mai. Vladimer Mamuchashvili, Giorgi Pantsulaia, Jaba Jigauri si Giorgi Zaria au marcat golurile din tur.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Tre Penne.

E o echipa cu o traditie destul de indelungata, care a incheiat pe 4 stagiunea precedenta din campionatul din San Marino. A tot jucat prin preliminarii din 2010 si pna acum, avand 1 singura victorie in Europa pana acum, un succes acasa, cu FC Shirak Gyumri din Armenia, succes venit in stagiunea 2013/2014, meci din calificarile pentru Liga Campionilor.

A jucat pentru calificarea in prelimianriile Europa League in editia precedenta, fiind invinsa de SC Gjilani din Kosovo, scor 3:1. Are un castigator de Liga Campionilor in lot, pe Maicon, fost la Inter, cel care nu a facut fata in Serie D Italia si a decis in vara sa vina la aceasta echipa.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Dinamo Batumi – Tre Penne.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Castigate: 15 din 22
Unitati: +133

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here