Pontul Zilei 15.10.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

In momentul redactarii acestui articol, pontul zilei de ieri urma a se desfasura in cursul diminetii, atunci cand va fi actualizat si bilantul.

Pontul Zilei din data de 15 Octombrie 2021 va veni dintr-un meci din liga a 2-a din Anglia, cel dintre West Brom si Birmingham.

West Brom.

Se afla pe pozitia a 2-a in clasamentul din Championship, avand 22 de puncte, fiind la 3 puncte in spatele lui Bournemouth. Are 6 victorii, 4 remize si 1 infrangere pana acum, unica infrangere venind chiar in runda precedenta, 1:0, cu Stoke, un teren dificil pentru orice echipa din Anglia.

A jucat slab cu Stoke, gazdele ratand si o lovitura de la 11 metri inainte de a marca unicul gol al partidei. Dara O'Shea si Rico Richards sunt accidentati si nu vor evolua in acest meci.

Birmingham.

Dupa primul sfert de campionat e pe pozitia a 16-a, avand 12 puncte, fiind la egalitate cu Sheffield United si Middlesbrough. E fara victorie de 5 runde, 4 infrangeri si 1 remiza, incasand 12 goluri in aceste 5 runde, inscriind o singura data.

A pierdut in precedentul joc de campionat, 3:0, acasa cu Nottingham, luand primele 2 goluri in primele 30 de minute. Iván Sánchez si Neil Etheridge sunt accidentatii formatiei vizitatoare. 1 singur gol a marcat Troy Deeney pana acum, golgheterul echipei fiind Scott Hogan, cu 3 reusite.

Concluzii.

Aflata pe pozitia a 2-a in Championship, West Brom e clar favorita sa se impuna in acest joc cu Birmingham, formatie aflata doar pe pozitia a 16-a, pierzand destul de multe puncte in ultima vreme, luand doar 8 din ultimele 5 meciuri.

Astfel, West Brom va cauta sa castige acest joc, dupa ce pierduse in precedentul dinaintea pauzei competitionale, 1:0 cu Stoke, mai ales ca acasa merge bine, luand 11 puncte in 5 partide.

Daca West Brom are cat de cat rezultate bune in ultima vreme, Birmingham merge prost, luand 1 singur punct din ultimele 5 runde, fiind fara gol marcat in ultimele 4 jocuri.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Castigate: 15 din 22
Unitati: +166

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here