Pontul zilei 18 martie 2020 – propus de ChirilaDavid25

0

Pariul zilei

Argentina a ales ieri sa se alature vecinei Brazilia si a amanat competitiile interne pentru o perioada de timp si astfel, pentru maine, singurul campionat „valabil” e cel din Singapore.

Drept urmare, Pontul zilei din data de 18 martie urmand va veni din meciul dintre Balestier Khalsa si Hougang.

Balestier Khalsa.

 • E pe 4 in Singapore, avand 4 puncte, 1 victorie, 1 remiza si 1 infrangere, avand un golaveraj pozitiv, 4 goluri marcate si 3 goluri infrangeri.
 • A schimbat destul de mult lotul in iarna, renuntand la 15 jucatori, aducand alti 21, cel mai important transfer fiind cel al atacantului japonez, Shuhei Hoshino.
 • Venit in iarna de la echipa secunda a formatiei Spartak Subotica, fundasul central Ensar Bruncevic, are deja 2 goluri marcate.
 • Atacantul Zulfadhmi Suzliman e suspendat pentru acest meci, incasand cartonasul rosu in ultimul meci, o victorie cu Young Lions, scor 2:0.

Hougang.

 • Se afla pe pozitia a 5-a, avand 3 puncte, 1 victorie si 1 infrangere, victoria venind cu aceeasi echipa cu care Balestier a castigat pana acum, Young Lions.
 • Da golgheterul campionatului, pe croatul Stipe Plazibat, care are 3 goluri marcate pana acum, marcand de 3 ori in victoria 4:1 cu Young Lions.
 • Vine dupa o infrangere, 2:1, acasa cu Geylang, marcand pe final de meci, la scorul de 2:0 pentru oaspeti.
 • A adus jucatori prea putin importanti in iarna, cel mai important transfer fiind cel al fundasului central australian, Zac Anderson, jucator care era fara contract.

Concluzii.

 • Cred ca va fi un meci cu goluri marcate de ambele formatii, Hougang nefiind o echipa prea grozava, o formatie care primeste cu regularitate gol, dar care reuseste sa si marcheze, marcand in 4 din ultimele 3 meciuri, toate acele 3 meciuri fiind cu goluri marcate de ambele echipe.

Te-ar mai putea interesa si: Ponturi pariuri pentru cele mai tari meciuri de azi din fotbal!

 • De cealalta parte, Balestier Khalsa pare sa aibe sanse mai mari sa obtina minim 1 remiza in acest meci, avand rezultate mai bune decat adversara sa, izbutind un 2:2 acas cu Albirex Niigata, una dintre cele mai bune echipe din Singapore.
 • Totodata, Balestier Khalsa a marcat de 2 ori in precedentul meci de campionat, iar precedentul meci direct, cu Balestier Kahlsa, s-a lasat cu 7 goluri marcate, Hougang reusind sa il castige cu scorul de 4:3.

Pontul zilei 18.03.2020

Pontul zilei 18 martie 2020

Pariaza pontul zilei AICI si ai bonus pana la 500 RON!

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Castigate: 9 din 15
Unitati: -60

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here