Pontul zilei 19 iunie 2019 – propus de ChirilaDavid25

0

In momentul redactarii acestui articol, pontul zilei de ieri se afla in desfasurare, motiv pentru care bilantul va fi actualizat in cursul diminetii.

O data cu cea de-a doua etapa a fazei grupelor de la Euro U21, voi reveni la aceasta competie, astfel Pontul Zilei din data de 19 iunie 2019 va veni din duelul din Grupa A, dintre Italia U21 si Polonia U21.

Italia U21.

 • Este liderul Grupei A, avand 3 puncte, stand mai bine la golaveraj decat adversara sa.
 • Cele 3 puncte au fost obtinute in victoria „electrizanta” cu Spania U21, scor 3:1, meci in care Chiesa a izbutit o dubla, Pellegrini inchizand tabela dintr-o lovitura de la 11 metri.
  A fost doar pentru a doua oara in istoria acestei selectionate cand au reusit sa intoarca un rezultat dupa ce s-au vazut condusi cu scorul de 1:0, precedenta data avand loc in 1986, tot cu Spania U21.
  Fundasul stanga Pezzella, fundasul central Bastoni si „aripa” dreapta Orsolini pot fi numele noi din primul 11 pentru acest joc.

Polonia U21.

 • Ocupa pozitia secunda, avand cu un gol mai mult incasat decat reprezentativa tarii gazda.
 • Si-a depasit deja performanta de la precedentul turneu pe care l-a si gazduit, cel din 2017, in care a inregistrat 1 singur punct.
 • Vine dupa victoria din fata Belgiei, scor 3:2, meci in care la randul ei a reusit sa intoarca avantajul luat de adversara, dupa un inceput foarte bun al Belgiei.
 • Zurkowski, in prima repriza si Bielik si Szymanski in cea de-a doua, au adus victoria cu Belgia, meci in care au tremurat pana la final la atacurile adversarei, dupa ce belgienii au inscris golul de 3:2 in minutul 84.

Concluzii.

 • Voi miza pe victoria „azzurrinilor” in acest joc, victorie care sa vina cu minim 2 goluri inscrise de acestia, Italia U21 urmand a evolua din nou pe stadionul din Bologna, unde au facut un meci excelent cu reprezentativa U21 a Spaniei.
 • Astfel, ma astept ca prestatia „azzurrinilor” din jocul cu Spania U21 sa se repete si in acest joc, in care selectionata condusa de Luigi Di Biagio sa fie de neoprit si sa inscrie minim 2 goluri, care sa ii aduca siguranta ca vor accede in semifinale.
 • De cealalta parte, nu cred ca Polonia U21 ar putea sa aduca ceva surprinzator in acest joc, care sa ii impiedice pe jucatorii azzurra sa se impuna, doar Dawid Kownacki putand sa creeze pericol la poarta aparata de Alex Meret.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Castigate: 10 din 18
Unitati: -202

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here