Pontul zilei 19 februarie 2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Nu a fost sa fie de o minune ieri la Berna, Young Boys reusind sa se impuna cu scorul de 4:3, dupa ce au fost egalati la 3 de Leverkusen, avand 3:0 la pauza.

Chiar si in ciuda celor intamplate in ultimele doua zile, moralul imi ramane ridicat, Pontul Zilei din data de 19 Februarie 2021 urmand a veni din jocul dintre Bielefeld si Wolfsburg.

Bielefeld.

  • Continua sa se afle pe pozitia de baraj in Germania, avand 18 puncte, fiind la egalitate de puncte cu Hertha Berlin.
  • Are 1 singur succes in ultimele 5 runde, 2 remize si 2 infrangeri, obtinand un rezultat supriza in runda precedenta, 3:3, in deplasare, cu Bayern Munchen.
  • Michel Vlap, Amos Pieper si Gebauer au marcat cu Bayern Munchen, Bielefeld conducand la un moment dat cu 2:0, dar si cu 3:1, aparandu-se insa bine dupa ce bavarezii au egalat la 3.
  • Soukou e accidentat si nu va evolua in acest meci.

Wolfsburg.

  • Se afla pe pozitia a 4-a in clasamentul din Bundesliga, avand 39 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Frankfurt.
  • Face un sezon foarte bun, pierzand doar 2 meciuri, avand alte 10 victorii si 9 remize.
  • A remizat la randul ei in precedenta runda, 0:0, acasa cu Monchengladbach, cautand victoria in acel meci, avand 18 ocazii de gol.
  • Antrenorul Oliver Glasner are intreg lotul la dispozitie pentru acest meci.

Concluzii.

E clar faptul ca Wolfsburg e una dintre cele mai bune echipe din Bundesliga in acest sezon, echipa care a fost scoasa din preliminariile Europa League si care astfel s-a concentrat in totalitate pe competitia interna, acolo unde are doar 2 infrangeri in 21 de runde.

Bielefeld a produs surpriza rundei precedente, insa aceasta surpriza cred ca va avea repercursiuni in acest joc, mai precis, ca Bielefeld nu va putea face fata adversarului si astfel va inregistra o infrangere.

Si merg pe victoria oaspetilor, deoarece acestia au obtinut doar o remiza in precedentul joc, urmand a juca la victorie acest meci.

Pontul zilei 19.02.2021

Pontul Zilei 19 Februarie 2021

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Castigate: 9 din 18
Unitati: -284

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
16 din 2370%+369.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here