Pontul Zilei 19 mai 2021 – propus de ChirilaDavid25

0

A avut 2:0 Manchester City in deplasarea de la Brighton, insa nu a fost indeajuns, Brighton reducand rapid din diferenta, meciul fiind pierdut chiar din acel moment, finalul fiind previzibil.

Prea multe ponturi am pierdut, prea nenorocita pare aceasta luna, in care nu am jucat deloc „avioane” si indiferent de cat de mult am variat, nu am gasit deloc meciuri sigure, rezultatele multor meciuri fiind absurde.

Pontul Zilei din data de 19 Mai 2021 vine din jocul dintre Voluntari si UTA Arad.

Voluntari.

Se afla pe pozitia a 13-a, una de Baraj, avand 27 de puncte, cu 2 mai putin ca Viitorul si Gaz Metan.
Are 3 victorii, 2 remize si 3 infrangeri in Playout, obtinand 2 rezultate pozitive in ultimele 2 runde, 0:0 cu Chindia si 3:0 cu Astra.
Jefte, Lopes si Mailat au marcat cu Astra, Mailat avand o executie absurda care a ajuns nesperat in vinclu.
Antrenorul Liviu Ciobotariu, cel care nu a pierdut in scurtul sau mandat la acest club, are intreg lotul la dispozitie pentru acest meci.

UTA Arad.

E deja salvata de la retrogradare, iar cum nu a reusit sa depuna dosarul pentru Licenta Uefa, nu au obiectiv in aceasta ultima runda.
Are 31 de puncte inaintea ultimei runde, cu 4 mai mult decat adversara sa, inregistrand 4 victorii si 4 infrangeri in Playout.
A castigat precedentul joc, acasa, cu Gaz Metan Medias, fiind clar echipa mai buna in acel joc, unicul gol al partidei fiind inscris de Antal, cel care a inscris singur cu poarta goala.
Alexandru Benga si Damian Isac sunt accidentati, in timp ce Mociu, Peteleu Tescan si Adi Petre nu au fost convocati.

Concluzii.

Tinand cont de faptul ca UTA Arad a serbat deja salvarea de la retrogradare, acest meci ar trebui sa fie in mod normal unul al gazdelor, gazde care lupta sa nu joace la Baraj si sa incheie astfel stagiunea cu acest ultim meci.

Iar Voluntari are motive intemeiate pentru a spera ca nu va ajunge la baraj, venind dupa 2 rezultate pozitive la rand, 0:0 acasa cu Chindia si 3:0 in deplasare cu Astra, dand dovada de maturitate in jocul cu Astra, prima finala a campionatului pe care au avut-o de disputat.

Voluntari e o echipa care se apara bine, astfel pariul meu pe victorie gazde cu miza rambursata in caz de meci egal consider ca e unul ideal pentru acest joc.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Castigate: 18 din 27
Unitati: +133

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here