Pontul Zilei 19.07.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Rosenborg a reusit sa revina in jocul cu Tromso si sa se impuna cu scorul de 3:1, pontul zilei de ieri fiind astfel castigator.

Un singur pont bun am gasit pentru aceasta zi, Pontul Zilei din data de 19 Iulie 2021 urmand a veni din jocul de pe Dinamo, dintre Dinamo si Voluntari.

Dinamo.

A incheiat bine stagiunea precedenta, primele promise de club motivand suficient de mult jucatorii pentru ca acestia sa ajunga sa evite retrogradare. Are insa acum probleme mari, intrand in insolventa, jucatorii refuzand sa se prezinte la mai multe partide de pregatire din tara.

Avem o lista lunga cu jucatori care au parasit echipa, Fabbrini, Achim, Janusz Gol, Akpala, Blejdea, Puljic, Albentosa, Nemec, Stere si Gudmund Kongshavn parasind echipa doar acum in vara. Ca si nou-veniti, Dinamo a bifat 1 singur transfer, legitimarea lui Constantin Nica, „cainii” avand interdictie la transferuri.

Voluntari.

S-a salvat inca o data de la retrogradare, a doua oara chiar la Baraj, avand sansa de a da peste Calarasi la baraj, o echipa neplatita. A jucat 3 meciuri amicale cu formatii din afara tarii, fiind invinsa de Ujpest, scor 1:0, castigand cu St. Polten, scor 2:1, ultimul rezultat fiind o remiza, 0:0 cu AEL Limassol.

A avut parte de o revolutie in aceasta perioada de mercato in care inca ne aflam, cedand mai multi jucatori, Balaur, Remacle, Satli, Garba si Jefte parasind echipa, ultimul reprezentand cea mai grea pierdere pentru ilfoveni. In locul celor plecati au sosit Vadim Rata, Rosu, Lorand Fulop, Robert Ion sau Daniel Paraschiv.

Concluzii.

Arata rau Dinamo inaintea acestui debut de campionat si astfel ar trebui sa fie o echipa de invins in primele etape, Voluntari urmand a fi astfel obligata sa caute victoria, pretentiile acestui club fiind mai ridicate odata cu numirea lui Tamas drept presedinte a clubului.

Iar Voluntari, cel putin din punct de vedere declarativ, se deplaseaza in Stefan cel Mare cu gandul de a obtine o victorie cat mai categorica, avand rezutlate destul de bune in pregatiri, urmand a dori sa profite si de absenta jocurilor de pregatire a gazdelor.

1 singur succes are Voluntari in istorie in fata lui Dinamo pe Stadionul Dinamo, unul venit acum mai putin de 13 luni, scor 1:0, acestia putand spera acum la o imbunatatire a palmaresului.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Castigate: 2 din 2
Unitati: +134

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here