Pontul zilei 21 iunie 2019 – propus de ChirilaDavid25

0

Pontul zilei de ieri a fost castigator, Germania U21 facand instructie cu reprezentativa U21 a Serbiei, intrand inca de la pauza la vestiare cu un triplu avantaj, majorandu-l si mai mult pana la final.

Voi ramane si in acesta zi de vineri fidel competitiei din Italia si San Marino, astfel Pontul Zilei din data de 21 iunie 2019 va veni din duelul din Grupa C, dintre Franta U21 si Croatia U21.

Franta U21.

 • Ocupa pozitia secunda in clasamentul Grupei C, avand 3 puncte, dar si 2 goluri mai putin marcate decat selectionata U21 a Romaniei.
 • Vine dupa victoria in extremis obtinuta cu selectionata U21 a Angliei, scor 2:1, meci in care francezii au ratat 2 lovituri de la 11 metri, evoluand totodata si in superioritate numerica din minutul 62.
 • Englezii au deschis scorul in minutul 54 al aceli confruntari, Franta reusind sa egaleze abia in minutul 89, prin Jonathan Ikone, pentru ca un autogol sa le aduca victoria in minutul 90+5.
 • Jonathan Bamba a iesit accidentat in partida cu Anglia, pentru el turneul final luand sfarsit.

Croatia U21.

 • Se afla pe pozitia a 4-a, avand 0 puncte, avand cu 2 goluri mai multe incasate decat Anglia U21.
 • A pierdut de o maniera categorica primul joc, cel cu Romania U21, scor 4:1, meci in care nivelul de implicare a jucatorilor croati a fost unul foarte scazut.
 • Nikolo Vlasic a marcat golul croatilor in partida cu selectionata noastra de tineret, aceasta a reusind sa reduca diferenta la scorul de 2:0, golul venit urmare a unei greseli comise de Ianis Hagi.
 • Josip Brekalo s-a accidentat in debutul partidei cu Romania U21, el fiind indisponibil pentru acest joc.

Concluzii.

 • Voi miza pe victoria francezilor in acest joc, victorie care sa vina cu cel putin 2 goluri inscrise de acestia, Franta U21 fiind la un nivel fizic cu mult mai bun decat cel aratat de croati in primul joc.
 • Astfel, ma astept ca Franta U21 sa domine acest meci si sa nu lase adversarilor oportunitati de a marca, Croatia U21 fiind extrem de slaba pe faza defensiva, drept dovada stand cele 4 goluri marcate de “baietii” condusi de Mirel Radoi.
 • Nu vad cum Croatia U21 ar putea suferi o schimbare la fata dupa prestatia slaba cu Romania U21, unde doar Halilovic s-a remarcat in mod special, exceptand momentul de luciditate in fata portii a lui Vlasic, din minutul 18.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Castigate: 14 din 25
Unitati: -260

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here