Pontul zilei 21 noiembrie 2020 – propus de ChirilaDavid25

0

Voi schimba campionatul, Ligue 1 nefiind printre preferatele mele, Pontul Zilei din data de 21 Noiembrie 2020 urmand a veni dintr-un joc din Germania Bundesliga, cel dintre Bielefeld si Leverkusen.

Bielefeld.

  • Se afla pe pozitia a 15-a, avand 4 puncte, cu 2 mai putin decat locul 14, Freiburg.
  • Vine dupa 5 infrangeri la rand in campionat, fiind invinsa pe rand de Werder Bremen, Bayern Munchen, Wolfsburg, Dortmund si Union Berlin.
  • Cea mai grea infrangerea a fost cea suferita in ultima runda, 5:0, cu Union Berlin, avand 1 singur sut plasat pe poarta, fiind o formatie care sta prost la acest capitol.
  • Maier e indisponibil pentru acest joc din motive personale.

Leverkusen.

  • Ocupa pozitia a 4-a, avand 15 puncte, fiind la egalitate de puncte cu Dortmund.
  • E intr-o forma excelenta, munca depusa de antrenor producand roade in aceasta stagiune, echipa evoluand din cel mai bine de la meci la meci.
  • Vine dupa o partida superba, o victorie acasa, 4:3, cu Monchengladbach, Alario reusind o dubla, Bailey si Baumgartlinger marcand celelalte goluri.
  • Aranguiz, Arias, Palacios, Paulinho si Tapsoba sunt indisponibilii formatiei oaspeti.

Concluzii.

Cred ca acesta este pontul zilei de azi si anume, victoria lui Leverkusen, Leverkusen avand o serie de 4 victorii la rand in campionat, fiind o formatie care e neinvinsa in actuala stagiune.

Iar acestia infrunta o formatie nou-promovata, in cadrul careia entuziasmul s-a sfarsit rapid, acestia venind dupa 5 infrangeri la rand, fiind echipa cu cel mai slab atac, cu doar 4 goluri marcate.

Ce ma convinge pe mine ca Leverkusen se va impune in acest meci, e forta ofensiva pe care acestia au aratat-o in ultimele 3 runde, acestia inscriind 11 goluri, iar acestia vor urma sa infrunte o echipa care nu stie decat sa stea in aparare si care nu e capabila sa dea lovitura pe contraatac.

Pontul zilei 21.11.2020

Pontul Zilei 21 Noiembrie 2020

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Castigate: 19 din 24
Unitati: +590

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
31 din 5062%+935.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here