Pontul zilei 22 martie 2020 – propus de ChirilaDavid25

0

Pariul zilei

Probabil ca ar fi iesit pontul zilei de ieri daca oaspetii, Neman, nu ar fi evoluat repriza secunda in inferioritate numerica, dominand clar prima repriza, avand 5 suturi la poarta adversa, din care 2 pe cadrul portii.

Oferta zilei de maine e atat de slaba incat nu ma pot orienta decat spre campionatul din Belarus, unicul “valabil” cel putin pana maine, pentru ca daca Pontul zilei din data de 22 martie nu va fi castigator, atunci voi elimina definitiv din zona de interes acest campionat.

Belshina.

  • A promovat in prima liga, dupa ce a castigat liga secunda din anul precedent, cu 21 de victorii in 28 de runde.
  • S-a descurcat destul de bine in partidele amicale din iarna, castigant 4 din cele 9 jocuri, inregistrand alte 2 remize si 3 infrangeri.
  • Are un lot destul de rastrans, cu doar 19 jucatori, un lot cotat la doar 575.000 euro, un lot plin cu jucatori necunoscuti si cu tineri jucatori veniti din diverse academi.
  • Si-a pierdut golgheterul din stagiunea precedenta, pe Aleksandr Yushin, cel care izbutise sa marcheze de 29 ori, acesta revenind in Rusia.

FC Minsk.

  • E prezenta de 6 ani in prima liga din Belarus, incheind sezonul precedent pe locul 10.
  • A obtinut 3 victorii in ultimele 5 meciuri amicale, pierzand si 1 meci, meci pierdut din cauza disputarii a doua amicale in aceeasi zi.
  • A pierdut la randul ei cativa jucatori importanti in aceasta iarna, printre care se enumera atacantul Ivan Bakhar, ajuns la Dinamo Minsk.
  • A inlocuit jucatorii plecati din iarna cu altii usor mai slabi, dar care au potential de a demonstra cum au facut-o cei plecati.

Concluzii.

Voi miza pe faptul ca formatia oaspete nu va fi condusa la pauza si nu va pierde la final. Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul Ponturi pariuri Belshina – FC Minsk.

Te-ar mai putea interesa si: Ponturi pariuri pentru cele mai tari meciuri de azi din fotbal!

Pontul zilei 22.03.2020

 Pontul zilei 22 martie 2020

Pariaza pontul zilei AICI si ai bonus pana la 500 RON!

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Castigate: 10 din 19
Unitati: -302

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here