Pontul Zilei 22.06.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Era prea de tot ca Finlanda sa incheie la egalitate cu Belgia, finlandezii fiind o selectionata lipsita aproape total de valoare, una ce nu avea ce sa caute la turneul final.

Tot pe un pont la Euro voi merge si azi, Pontul Zilei din data de 22 Iunie 2021 urmand a veni din partida dintre Croatia si Scotia.

Croatia

E pe 3 inaintea ultimei runde, avand 1 singur punct in 2 jocuri, 1 infrangere si 1 remiza. Infrangerea a venit pe Wembley, cu Anglia, in primul joc, scor 1:0, un meci cu putine ocazii de gol pentru ambele formatii, in care nu a fost nimic de vazut.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

A remizat in runda precedenta, la Glasgow, cu Cehia, scor 1:1, luand gol dintr-un penalty comis de Lovren, egaland prin Perisic in minutul 47. Nu sunt probleme de lot la croati, in schimb, creditul lui Rebic s-ar parea ca s-a epuizat, Petkovic urmand a fi varful impins din acest joc.

Scotia.

E ultima din Grupa D, avand la randul ei 1 singur punct luat, cel din runda precedenta, cu Anglia, scor 0:0. A pierdut insa in primul joc, acasa, la Glasgow, cu Cehia, luand doua goluri de la Patrik Schick, unul chiar de la jumatatea terenului.

A tratat foarte bine meciul cu Anglia, dovedind o ambitie ridicata, incercand sa joace de la egal la egal acel meci, ceea ce i-a si iesit. Billy Gilmour a fost depistat pozitiv la Covid-19 si va rata acest meci, avand si alti colegi care ar putea sa nu participe din aceeasi cauza.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pronostic se regasesc in articolul ponturi pariuri Croatia – Scotia.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Castigate: 15 din 22
Unitati: +133

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here