Pontul Zilei 23.08.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Incep saptamana din nou cu un pont la un meci din LaLiga, insa sper ca de aceasta data sa fie unul castigator, Pontul Zilei din data de 23 August 2021 urmand a veni din jocul dintre Getafe si Sevilla.

Getafe.

Nu a mai fost in editia precedenta echipa din sezonul 2019/2020, clasandu-se abia a 15-a, cu doar 38 de puncte luate. In actuala stagiune are un nou antrenor, pe Jose Miguel Gonzalez, sau pe scurt, pe Michel, fost ultima data la UNAM Pumas, in Mexic.

A pierdut in prima runda a campionatului, 1:0, in deplasare, cu Valencia, jucand 73 de minute in superioritate numerica, fiind lipsita de inspiratie in fata portii. Erick Cabaco e suspendat pentru acest joc, in timp ce Abdulai, Nyom si Poveda sunt accidentati.

Sevilla.

A luptat la titlu in editia precedenta, insa doar pana prin runda a 34-a, cand Bilbao a exclus-o definitiv din cursa. A inceput cu dreptul noua stagiune, castigand cu 3:0, acasa, in fata unei nou-promovate, Rayo Vallecano.

Lamela a debutat cu o dubla in fata celor de la Rayo Vallecano, asta dupa ce En-Nesyri deschisese scorul din penalty, oaspetii evoluand in 10 din minutul 16. Lucas Ocampos si Oliver Torres sunt accidentatii formatiei gazda, echipa ce inca nu se bazeaza pe Bounou, Suso si Rakitic.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Getafe – Sevilla, unde am mers pe un pont asemanator, insa fara combo-ul cu cornere.

Pontul zilei 23.08.2021

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Castigate: 18 din 27
Unitati: +133

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here