Pontul Zilei 24.06.2021 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2524/06/2021
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.46

In momentul redactarii acestui articol, pontul zilei urma a se desfasura in cursul diminetii si astfel si bilantul va fi actualizat peste zi.

Pontul Zilei din data de 24 Iunie 2021 va veni dintr-un meci din Finlanda Veikkausliiga, din jocul dintre HJK (Helsinki) si KTP.

HJK.

Domina fotbalul finlandez de peste 10 ani de zile, mai precis din 2009, luand de atunci 9 campionate. Se afla deja pe prima pozitie din clasament, punand avand consistent fata de Inter Turku, ocupanta locului 2, avand 4 puncte avans si 1 meci nedisputat, acesta.

Are 8 victorii si 1 remiza in primele 9 runde, golaveraj 19:5, golgheterul echipei fiind un mijlocas ofensiv, Filip Valencic, jucator venit chiar de la Inter Turku. Antrenorul acestei echipe este un tanar finlandez in varsta de 38 de ani, Toni Koskela, numit in mai 2009.

KTP.

E o nou-promovata, o echipa fara performante din anii '80 si pana in prezent. Ocupa penultima pozitie din Veikkausliiga, avand doar 4 puncte luate, 7 goluri marcate si 13 primite.

Vine dupa 4 infrangeri la rand in campionat, 2:1 cu Inter Turku, 2:0 cu Ilves, 2:0 cu HIFK si 3:1 cu AC Oulu. Anton Eerola, un jucator in varsta de 21 de ani, a marcat 2 din cele 7 goluri ale formatiei sale.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pronostic se regasesc in articolul ponturi pariuri HJK – KTP. Am ales acest meci si implicit acest pont, pentru ca meciurile din campionatul Norvegiei mi se par cam echilibrate in aceasta runda, iar campionatul finlandez e ceva mai predictibil.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
7 Pierdute
74% Rata de castig
215 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: