Pontul Zilei 24.07.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Pontul Zilei din data de 24 Iulie 2021 va veni din campionatul Rusiei, Premier League, din confruntarea dintre Khimki si Zenit.

Khimki.

E la cel de-al doilea sezon consecutiv in Rusia Premier League, avand in palmares doar un loc 2 si un loc 3. S-a clasat pe 8 in editia precedenta de campionat, incheind cu o linie de clasament formata din 13 victorii, 6 remize si 11 infrangeri.

A fost activa pe piata transferurilor, cedand 11 jucatori, aducand alti 14, cei mai multi jucatori plecand liberi de contract, in timp ce dintre cei nou-veniti, cei mai importanti sunt toti fundasi laterali, unul dintre acestia venind de la Lokomotiv Moscova, Bryan Idowu.

Zenit.

A iesit in vara pentru a 7-a oara campioana a Rusiei, al treilea titlu castigat la rand. A castigat inclusiv Super Cupa Rusiei, castigand acum 1 saptamana, 3:0, cu Lokomotiv Moscova, golurile fiind izbutite de Kuzyayev, Azmoun si Erohin, primul marcand in prima repriza.

A avut pana acum o campanie de transferuri restransa, cu o singura achizitie, cea a fundasului Dmitri Chistyakov venit de la Rostov, in timp ce cea mai importanta plecare a fost cea a lui Andrey Lunev, plecat la Leverkusen. Malcom e la Olimpiada cu selectioanta Braziliei.

Concluzii.

Argumentele se regasesc in articolul ponturi pariuri Khimki – Zenit.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Castigate: 11 din 17
Unitati: +29

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here