Pontul Zilei 25 mai 2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Am reusit sa leg 2 ponturi castigatoare la rand, Vejle reusind sa obtina o remiza acasa in ultima runda, scor 2:2, meci in care a condus cu 1:0, dar in care s-a vazut intoarsa, revenind abia in mitanul secund.

Pontul Zilei din data de 25 Mai 2021 va veni dintr-un joc din liga secunda din Norvegia, din disputa dintre Ranheim si Start.

Ranheim.

  • E o echipa buna a ligii secunde din Norvegia, formatie care s-a luptat la promovare sezonul precedent.
  • A inceput sezonul cu 1 victorie si cu 1 infrangere, castigand acasa cu Grorud, pierzand in deplasare, cu Bryne, scor 5:2.
  • A reusit sa revina in 2 randuri in jocul cu Bryne, repriza secunda fiind destul de slaba, cu toate schimbarile operate.
  • Erik Tönne a fost golgheterul echipei in sezon precedent, cu 13 goluri marcate.

Start.

  • A retrogradat la finele stagiunii precedente de Eliteserien, incheind penultima, cu 27 de puncte.
  • A pierdut cativa jucatori importanti in iarna, cel mai important fiind Christian Bolanos, jucator fost la Copenhaga.
  • Au ramas insa cativa jucatori buni, Martin Ramsland fiind cel mai in forma jucator al echipei in acest moment, avand 2 reusite.
  • A inregistrat acelasi parcurs pana acum ca Ranheim, 1 victorie si 1 infrangere, victorie in depalsare si infrangere acasa.

Concluzii.

Vad acest meci ca fiind unul spectaculos, confruntandu-se doua echipe bune, de nivel apropiat, Ranheim luptand pentru promovare sezonul precedent, pierzand insa finala barajului din liga secunda, nici invingatoarea sa neavand insa sort de izbunda in barajul cu echipa de prima liga.

Iar daca Ranheim a luptat pentru promovare, Start vine din prima liga si probabil ca va incerca sa revina cat mai rapid in Eliteserien, fiind o echipa de traditie in Norvegia, care a incheiat sezonul precedent la egalitate cu echipa de pe locul de baraj.

Cum Start se simte destul de bine in deplasare si cum Ranheim ofera multe meciuri spectaculoase, cred ca acest meci va produce minim 3 goluri, 8 din ultimele 10 meciuri ale lui Ranheim fiind cu minim 3 goluri inscrise.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Castigate: 16 din 24
Unitati: +98

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here