Pontul Zilei 25.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Pentru azi voi merge pe un pont la un meci din campionatul Romaniei, Pontul Zilei din data de 25 Septembrie 2021 urmand a veni din jocul dintre FCSB si Clinceni.

FCSB.

Se afla pe pozitia a 7-a in clasamentul din Liga 1, avand 15 puncte, fiind la egalitate de puncte cu Farul. Vine dupa 2 victorii la rand in campionat, 6:0 cu Dinamo si 1:0 cu FC U Craiova 1948, jucand mai slab in Banie, cu ultimul adversar, marcand din penalty.

A jucat in Cupa Romaniei la jumatatea saptamanii, reusind sa treaca de CS Hunedoara, meci in care a fost egalata de la 3:0, dar in care s-a impus in prelungiri, scorul final fiind 5:3. Florinel Coman, Florin Tanase, Octavian Popescu si Ionut Pantiru sunt accidentatii formatiei gazda.

Clinceni.

Ocupa ultima pozitie din Liga 1, avand 2 puncte, 2 remize si nu mai putin de 7 infrangeri. Are o medie de 2 goluri incasate/meci, venind dupa 2 infrangeri la rand in campionat, 5:0 cu Farul si 1:0 cu FC Arges, rezultate ce au condus la despartirea de antrenorul Ilie Poenarul.

In locul lui Ilie Poenaru a sosit Ionut Chirila, cu care a inregistrat o remiza in Cupa Romaniei, 1:1 cu FC Buzau, fiind eliminata dupa prelungiri. Noul antrenor are intreg lotul la dispozitie pentru acest meci.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri FCSB – Clinceni.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Castigate: 14 din 20
Unitati: +219

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here