Pontul zilei 27 iunie 2019 – propus de ChirilaDavid25

0

Am fost total neinspirat ieri mizand pe un meci din campionatul Letoniei, chiar si unul dintre campioana en-titre si ultima clasata, campioana Riga suferind o infrangere pe teren propriu, intr-un meci in care unul dintre jucatorii gazdelor a vazut cartonasul rosu in primul mitan.

Pentru azi voi miza pe unul dintre duelurile din semifinale de la Euro U21, astfel Pontul Zilei din data de 27 iunie 2019 va veni din duelul de la Reggio Emilia, dintre selectionata U21 a Spaniei si selectionata U21 a Frantei.

Spania U21.

 • A reusit sa castige Grupa A, grupa din care au mai facut parte Polonia U21, Belgia U21 si Italia U21.
 • A castigat aceasta grupa dupa ce a suferit o infrangere in primul joc, 3:1, cu Italia U21, invingandu-le mai apoi pe Belgia U21 si Polonia U21, cu 2:1, respectiv 5:0.
 • A oferit o reprezentatie de fotbal total in ultimul joc cu Polonia U21, reusind sa-si bage adversarul in propriu teren, in 30 de metri de la poarta, marcand de 3 ori in primul mitan si de 2 ori in cel de-al doilea.
 • Mijlocasul lui Napoli, Fabian Ruiz, a fost omul partidei cu Polonia U21, acesta trimitand de 2 ori balonul in transversala portii adverse, reusind totodata sa si marcheze golul 3.

Franta U21.

 • A fost cea mai bine clasata echipa de pe pozitia a 2-a din grupe, dupa ce a reusit sa fie unica care a adunat 7 puncte dintre cele clasate pe pozitia secunda in cele 3 grupe.
 • S-a calificat cu mari emotii in semifinale, izbutind sa obtina o remiza cu Romania U21 in ultimul joc, meci fara sut cadrat pe spatiul celor doua porti.
 • A obtinut doar victorii la limita la acest turneu, invingand mai intai Anglia U21 cu scorul de 2:1, trecand mai apoi de Croatia U21 cu scorul de 1:0.
 • Dembele, Dagba, Ntcham si Jeff Reine-Adélaïde vor reveni in primul 11, dupa ce au fost menajati in partida cu selectionata de tineret a Romaniei.

Concluzii.

 • Voi miza pe calificarea selectionatei de tineret a Spaniei in finala de la Udine, acestia urmand astfel a disputa pentru a doua oara la rand finala competitiei si pentru a 4-a oara in ultimele 5 editii.
 • Astfel, cred ca Spania U21 va reusi sa izbuteasca din nou o prestatie foarte buna, precum a fost cea cu Polonia U21, in care toti jucatorii au evoluat la un nivel foarte inalt, Spania U21 avand 5 marcatori diferiti in acel joc.
 • De cealalta parte, la Franta U21 a putut fi remarcata frica de a nu pierde, prezenta in duelul cu Romania U21, duel in care fundasii au fost destul de nesiguri, cum de altfel au fost si in mitanul secund al partidei cu Croatia U21.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Castigate: 13 din 23
Unitati: -215

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here