Pontul Zilei 29.08.2021 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2529/08/2021
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.48

Am ales foarte bine pontul zilei de ieri, Lazio distrandu-se cu Spezia, meci incheiat cu scorul de 6:1, dupa ce in minutul 16 era deja 2:1.

Am incercat sa aleg cat mai la rece si azi si sper sa imi iasa, Pontul Zilei din data de 29August 2021 urmand a veni din jocul dintre Tottenham si Watford.

Tottenham.

Ocupa pozitia a 6-a, avand insa maximum de puncte, 6 din primele 2 jocuri. Ambele victorii au venit la limita, cu scorul de 1:0, victorii mari, cu Manchester City si Wolves.

S-a calificat si in Conference League, dupa ce a reusit la Londra sa intoarca soarta calificarii din duelul cu Pacos Ferreira, castigand cu 3:1 la general. Ndombele e in afara lotului, in timp ce Rodon si Carter-Vickers sunt accidentati.

Watford.

Se afla pe 12 in Premier League, cu o victorie si o infrangere, victorie in prima runda, 3:2, acasa cu Aston Villa si infrangere in deplasare, 2:0 cu Brighton. A jucat la randul ei la jumatatea saptamanii, in Cupa Ligii, unde a trecut de Crystal Palace cu scorul de 1:0.

L-a cedat pe Will Hughes in weekend, aducand un inlocuitor de la adversara din acest joc, pe Sissoko. Am incercat sa gasesc echipa convocata pentru acest joc, pentru a descoperi daca Sissoko a fost inclus pe lista, insa lista nu a fost disponibila. Foster, Gosling, Joao Pedro, Kucka si Chalobah sunt accidentati si nu vor rata acest meci.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Tottenham – Watford.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
7 Pierdute
74% Rata de castig
215 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: