Pontul Zilei 31.08.2021 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2531/08/2021
Pontul Zilei
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.5

Am inceput saptamana cu dreptul, Hermannstadt trecand la pas de Csikszereda, scor 4:1, avand 1:0 inca de la pauza.

EFL Trophy e principala competitie a zilei de marti, Pontul Zilei din data de 31 August 2021 urmand a veni din duelul dintre Sheffield Wednesday si Newcastle U21.

Sheffield Wed.

Se afla pe pozitia a 2-a in Anglia League One, avand 10 puncte, cu 2 mai putin decat Sunderland. Are 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere in acest sezon, luand gol doar in infrangerea din ultima runda, 1:0, cu Morecambe.

A fost eliminata din Cupa Ligii, de Huddersfield, duelul fiind transat la penalty-uri, competitia desfasurandu-se sub format: 90 de minute plus departajare la penalty-uri, daca aceasta este necesara.

Newcastle U21.

Joaca in Premier League 2, in cea de-a doua grupa valorica, una din care mai fac parte Norwivh U23, Stoke U23, Fulham U23 sau Leicester U23. A obtinut 7 puncte in primele 3 runde, avand un golaveraj excelent, 7 goluri marcate si 1 singur primit.

Scotianul Gary Caldwell e antrenorul interimar al acestei formatii, una ce are in acest sezon mai multi jucatori promovati de la echipa Sub 18 ani, un singur jucator avand peste 21 de ani, Rodrigo Vilca, jucator cotat la 200.000 euro.

Concluzii.

E o echipa destul de buna, Sheffield Wednesday, una ce va viza promovarea in acest sezon, fiind o formatie ce a evoluat ani buni in Championship, una care a fost mult timp considerata mai buna decat rivala sa din oras, Sheffield United, echipa acum in Championship.

Iar inceputul de sezon e unul bun pentru Sheffield Wednesday, acestia fiind pe 2 dupa primele 5 runde, intr-un campionat dificil, cu multe echipe bune, multe foste formatii in Championship, ca Wigan, Wycombe, Sunderland sau Rotherham.

Cum Sheffield Wednesday are 3 victorii in ultimele 4 runde si cum acestia au incasat 1 singur gol pana acum, voi merge aici direct pe victoria gazdelor.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
8 Pierdute
71% Rata de castig
115 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: