Pronosticul Zilei 01.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Am incheiat o luna buna in cadrul acestui proiect, cu 20 de ponturi castigatoare, 9 pierdute si 1 anulat; bilant +292 de unitati.

Pronosticul Zilei din data de 01 Septembrie 2021 va veni din Preliminariile Cupei Mondiale, din duelul dintre Kazakhstan si Ucraina.

Kazakhstan.

E o selectionata ce nu s-a calificat niciodata la un turneu final in cei 30 de ani de la independenta, ocupand doar pozitia 124 in clasamentul FIFA pe Natiuni. Are sanse mici de a prinde pozitia a 2-a din grupa sa, Grupa D, avand doar 1 punct in 2 jocuri.

A pierdut primul meci, acasa, cu Franta, scor 2:0, remizand mai apoi cu adversara din acest joc, scor 1:1. Atacantul Serikzhan Muzhikov a marcat golul ce a adus singurul punct al kazahilor din aceasta grupa.

Ucraina.

A fost prezenta la Euro 2020, unde a ajuns pana in sferturi, fiind eliminata de Anglia. Are 3 remize in primele 3 jocuri din grupe, fiind silita astfel sa forteze victoria in aceasta deplasare, 3 remize cu scorul de 1:1, cu Franta, Finlanda si Kazakhstan.

Junior Morais, Sydorchuk si Roman Yaremchuk au marcat goluri de pana acum, din preliminarii. Artem Dovbyk, „eroul” din jocul cu Suedia e accidentat si nu face parte din lot.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Kazakhstan – Ucraina.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Castigate: 16 din 24
Unitati: +98

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here