Pronosticul Zilei EURO 2020 03.07.2021

0

Cum-necum, s-au marcat ieri 2 goluri in jocul dintre Elvetia si Spania, pontul zilei de ieri fiind astfel castigator.

Tot pe un pont de la Euro voi merge si azi, Pronosticul Zilei din data de 03 Iulie 2021 urmand va veni din meciul de pe Olimpico din Roma, cel dintre Ucraina si Anglia.

Ucraina.

E una dintre surprizele sferturilor de finala, reusind sa o invinga in extremis pe Suedia in optimi, castigand cu un gol inscris in minutul 121. E a doua cea mai mare performanta din istoria acestei natiuni, dupa sfertul de finala de la Cupa Mondiala din 2006, cand Italia s-a impus cu scorul de 3:0.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

A deschis scorul in meciul cu Suedia, desi cei care au inceput mai bine au fost suedezii, ezitarea acestora conducand la deschiderea scorului din partea ucrainienilor, Zinchenko fiind omul cu golul, suedezii egaland in minutul 43, prin Forsberg.

A jucat in superioritate numerica in reprizele de prelungiri ale meciului cu Suedia, lovitura de gratie fiind data de atacantul lui Dnipro-1, Artem Dovbyk.

Anglia.

A avut parte de un parcurs destul de dificil pana in aceasta faza a competitiei, infruntandu-le pe Croatia, Scotia, Cehia si Germania. Ce e destul de curios, e faptul ca inca nu a incasat gol la Euro, victoriile fiind insa destul de scurte, cu 1:0, maxim 2:0, victoria cu Germania.

S-a impus in fata Germaniei in optimi, castigand cu 2:0, meci disputat pe Wembley, cele doua goluri fiind marcate de Sterling si Harry Kane. Intre cele doua goluri, Germania a avut o ocazie foarte mare prin Muller, cel care a aratat singur cu portarul, ingropandu-si astfel echipa.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pronostic se regasesc in articolul ponturi pariuri Ucraina – Anglia.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Castigate: 15 din 22
Unitati: +133

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here