Pronosticul zilei 05 august 2020 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2505/08/2020
Pontul Zilei
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.66

Am reusit ieri sa prind cel de-al 4-lea pont la rand, Guangzhou Evergrande reusind sa se impuna ieri cu scorul de 3:1, in partida pe care acestia au disputat-o in compania echipei Shenzhen.

Pentru azi voi miza pe un pont dintr-un meci de Liga 1, astfel Pronosticul Zilei din data de 05 August 2020 va veni din partida dintre Sepsi Sfantu Gheorghe si Academica Clinceni.

Sepsi.

  • Ocupa pozitia a 11-a, avand 31 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu FC Voluntari si la doar 2 puncte de ocupanta pozitiei de baraj, Poli Iasi.
  • Are 3 victorii, 5 remize si 4 infrangeri in cele 12 meciuri jucate, avand o restanta de disputat cu Dinamo, care probabil nu se va mai juca.
  • Vine dupa o victorie, 3:0, in deplasare cu Viitorul Constanta, meci in care au marcat cei doi atacanti de banda, Carnat si Stefanescu.
  • Istvan Fulop a adunat 4 cartonase galbene si e suspendat pentru acest meci, iar Ioan Dumiter e accidentat.

Clinceni.

  • Este deja salvata de la retrogradare, avand 32 de puncte, stand insa perfect la capitolul dueluri directe cu Poli Iasi, echipa de pe pozitia de baraj.
  • A inregistrat 7 victorii si 6 infrangeri in Playout, venind dupa 2 infrangeri la rand in campionat, 3:1 cu Chindia Targoviste si 2:0 cu Hermannstadt.
  • A pierdut astfel in ultimul meci, 2:0 cu Hermannstadt, jucand bine in primele 30 de minute de joc, pierzand mai apoi teren in fata adversarei, incasand gol in ambele reprize.
  • Cristian Albu s-a accidentat in precedentul meci, el fiind totodata si suspendat pentru acesta confruntare, in timp ce Paul Pirvulescu are dreptul de joc suspendat.

Concluzii.

  • Voi miza pe victoria gazdelor in acest meci, care dupa victoria cu FC Viitorul, cred ca vor dori sa incheie sezonul cu o alta victorie, nu de alta, dar acestia sunt amenintati cu clasarea pe pozitia de baraj si astfel, amenintati cu retrogradarea.
  • Astfel, e un meci important pentru Sepsi, formatie care s-a impus in ultimul meci de pe teren propriu, cu Chindia Targoviste, scor 2:0 si care pare sa aibe o incredere foarte buna, incredere care ar trebui sa ii ajute sa se impuna.
  • De cealalta parte, Academica Clinceni pare sa fi intrat in vacanta, pierzand fara drept de apel ultimele meciuri, 3:1 cu Chindia Targoviste si 2:0 cu FC Hermannstadt.

Pronosticul zilei 05.08.2020

Pronosticul zilei 05082020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
8 Pierdute
71% Rata de castig
115 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: