Pronosticul Zilei 05.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Bine ca mi-a iesit un prim pont in aceasta luna, Israel marcand devreme in jocul cu Austria, inca din minutul 5.

Pronosticul Zilei din data de 05 Septembrie 2021 va veni tot dintr-un joc international, din disputa dintre Belgia si Cehia.

Belgia.

Se afla la conducerea Grupei E, avand 10 puncte, cu 3 mai multe decat adversara din acest joc. Are un golaveraj foarte bun, 17 goluri marcate si 4 primite, luand gol de la toate selectionatele, mai putin de la Belarus.

S-a impus la jumatatea saptamanii, intr-un joc din deplasare, 5:2 cu Estonia, Lukaku reusind o dubla in acel joc, celalalte reusite fiind semnate de Vanaken, Witsel si Foket.Romelu Lukaku e golgheterul Belgiei in preliminarii, cu 3 reusite, fiind urmat de Vanaken, cu 3 reusite. Thorgan Hazard e accidentat si nu va juca in acest joc.

Cehia.

Ocupa pozitia secunda din Grupa E, avand 7 puncte, cu 4 mai mult decat Tara Galilor. Nu are un golaveraj prea bun, 8 goluri marcate si 4 primite, marcand doar intr-un singur meci mai mult de 1 gol.

A jucat la randul ei in runda precedenta a preliminariilor, cu Belarus, acasa, reusind sa se impuna cu scorul de 1:0, gol marcat de Antonin Barak. Patrik Schick si Pavel Kaderabek sunt jucatorii importanti absenti de la aceasta convocare.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Belgia – Cehia.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Castigate: 11 din 17
Unitati: +29

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here