Pronosticul zilei 06 mai 2021 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2506/05/2021
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 12 Câștigate *luna in curs
COTA
1.5

Numai de cornere a avut parte meciul de ieri dintre Chelsea si Real Madrid, meci cu o gramada de ocazii, dar in care mingea a refuzat sa iasa in afara liniei portii din jucatorii echipei care se afla in aparare.

Tot pe un pont dintr-un meci de cupele europene voi merge si azi, Pronosticul Zilei din data de 06 Mai 2021 urmand a veni din jocul dintre AS Roma si Manchester United.

AS Roma.

  • E o formatie aflata intr-o forma foarte proasta, care nu a mai castigat in toate competitiile de mai bine de 4 saptamani.
  • Iar in aceste 4 saptamani a inregistrat 4 infrangeri si 2 rezultate de egalitate, fiind egala lui Ajax in returul sferturilor de finala si egala Atalantei in Serie A.
  • A pierdut in runda precedenta de Serie A, in deplasare, cu Sampdoria, scor 2:0, ajungand sa incaseze gol de la Adrien Silva, fotbalist care inscria ultima data pentru Sporting in sezonul 2017/2018, debut de sezon.
  • Veretout, Zaniolo, Spinazzola, Pedro, Pau Lopez, Kumbulla, El Shaarawy si Califiori alcatuiesc lista lunga de jucatori indisponibili ai formatiei gazda, toti accidentati.

Manchester United.

  • Va incheia cel mai probabil, campionatul din Anglia, pe pozitia secunda, avand 67 de puncte, cu 4 mai mult decat echipa de pe locul 3, Leicester.
  • Nu a evoluat in weekend, partida cu Liverpool fiind amanata, duelul neputandu-se disputa din ratiuni ce au tinut de securitatea jucatorilor si a oficialilor partidei.
  • Are astfel si un meci mai putin disputat decat pretendentele la locurile 2-4, ultimul meci de campionat disputat fiind cel cu Leeds, scor 0:0.
  • Phil Jones si Martial sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc.

Concluzii.

Ma astept la un meci spectaculos cum a fost si in tur, cand cele doua formatii au oferit o partida cu 8 goluri inscrise, un meci care sa se incheie de asemenea fara infrangere pentru formatia engleza, echipa mai buna si cu o forma sportiva net superioara.

Iar cu Manchester United nu a evoluat in weekend, acestia ar trebui sa se simta foarte bine din punct de vedere fizic, ceea ce nu poate fi spus si despre Roma, o formatie obosita, care incepe sa se faca de ras in Serie A, fiind abia pe 7, pana si aceasta pozitie nefiind sigura pentru acestia.

Cum in tur a fost 6:2 pentru Manchester United si cum Manchester United a castigat ambele manse din sferturi, cu Granada, cu acelasi scor, 2:0, cred ca vom avea minim 2 goluri inscrise.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
12 Câștigate
6 Pierdute
67% Rata de castig
-36 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: