Pronosticul Zilei 06.10.2021 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2506/10/2021
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
2

La cum se desfasura partida dintre Mansfield si Sheffield Wednesday, nu trageam sperante ca se va inscrie in acel meci, oaspetii reusind pana la urma sa marcheze inainte de minutul 70.

Pronosticul Zilei din data de 06 Octombrie 2021 va veni dintr-un joc din calificarile la Cupa Mondiala, cel dintre Maroc si Guineea-Bissau.

Maroc.

Ocupa pozitia a 2-a in clasamentul Grupei I de calificare in fata a 3-a preliminariilor pentru Cupa Mondiala, avand o victorie in singurul meci disputat pana acum. Iar victoria a venit pe teren propriu, 2:0 cu Sudan, meciul din runda a 2-a fiind reprogramat urmare a unor probleme legate de securitatea meciului.

Fundasul central a lui Rennes, Nayef Aguerd, a marcat in victoria cu Sudan, celelalt gol fiind un autogol al oaspetilor. Hakim Ziyech nu a putut fi convocat pentru aceste meciuri, pe postul sau existand insa multe optiuni foarte bune, ca Munir de la Sevilla sau Boufal de la Southampton.

Guineea-Bissau.

Se afla pe a 109-a pozitie in clasamentul FIFA pe Natiuni, neavand nicio calificare la turneul final al Cupei Mondiale. Chiar si fara sa aiba o experienta la turneele finale de dincolo de continentul african, se afla la conducerea Grupei I, cu 4 puncte luate in primele 2 partide.

A remizat in primul joc din grupe, cu tara vecina de la sud, Guineea, scor 1:1, obtinand o victorie in cel de-al doilea joc, cel cu Sudan, scor 4:2, cu o dubla semanta de Piqueti, un jucator legitimat la Al-Shoalah FC. Mijlocasul lui AS Monaco, Pelé si fundasul dreapta al lui Porto, Nanú, sunt cei mai bine cotati jucatori ai acestei selectionate.

Concluzii.

Marocul e de departe principala favorita sa castige aceasta grupa care va permite participarea in ultima faza a calificarii la Cupa Mondiala, obtinerea participarii la turneul final fiind de altfel obiectivul acestei selectionate.

Iar meciul cu Guineea-Bissau e unul foarte important, la fel cum va fi si restanta cu Guineea, Guineea-Bisau fiind la conducerea grupei, devenind astfel principalul adversar in indeplinirea obiectivului primar si anume, castigarea acestei grupe.

Marocul are o echipa plina de vedete si jucand acasa, acestia ar trebui sa se impuna, chiar daca meciul nu va fi unul prea usor avand in vedere rezultatele inregistrate de adversari pana acum.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
7 Pierdute
74% Rata de castig
215 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: